Gyurkity Péter

Bemutatkozott az LG Vu 3

A dél-koreai gyártó első körben számára hazai pályán mutatta be új okostelefonját, amelyről semmilyen előzetes pletyka vagy értesülés nem jelent meg.

Miközben mindenki az LG G2 várható érkezésére, a készülék pontos részleteire koncentrált, a gyártó meglepetést tudott okozni, mégpedig egy újabb változat bemutatásával. A Vu 3 szintén elhagyja a korábban egyeduralkodó Optimus márkanevet, ám nem ez az egyetlen fontos húzása.


A fejlesztés ugyanis egy 5,2 hüvelykes IPS LCD érintőképernyővel érkezik, amely 4:3-as képarányt támogat, vagyis az okostelefonok területén általánosnak mondható widescreen helyett itt hagyományos képest kapunk. A felbontás 1280 x 960 pixel, ehhez az új négymagos, 2,3 GHz-es órajelen futó Snapdragon 800 chip, a G2-höz hasonlóan egy 13 megapixeles hátoldali kamera, valamint LTE-A támogatás társul, így a hardveres jellemzőkkel jó ideig nem lesz gond. A phablet kategóriába sorolható megoldást továbbá egy stylus, valamint QuickView tokok egészítik ki.

A cég egyértelműen nagy hangsúlyt helyez a szoftveres funkciókra, ebben a trendet követik. A KnockOn révén dupla érintéssel zárolhatjuk, illetve oldhatjuk fel készülékünket, míg a Guest Mode a biztonság terén, a QLink pedig az értesítők kezelésében segít. A szoftveres oldalon természetesen az Android dolgozik, ennek pontos verziója még nem ismert.

A megjelenési dátumot és a várható árat még szintén nem osztották meg a nagyközönséggel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!