Szekeres Viktor

Gáspár Győző új valóságshow-ja több százezer embert érdekelt

Egyelőre még nem tudott mit kezdeni az RTL Klubbal a TV2 saját fejlesztésű új valóságshow-ja, az Édes élet, melyben a csatorna pár hírességtől várta azt, hogy megszorítja az RTL Klub fikciós sorozatait, az Éjjel-nappal Budapestet és a Barátok köztöt.

Hétfőn az Édes élet premierje 17,6%-os közönségarányt produkált a TV2-n, s ezzel a második legnézettebb tévécsatorna alulmaradt örök riválisával szemben. Persze ez nem is csoda, hiszen az RTL Klub két igencsak bejáratottnak műsora, a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest ellen indult el. Persze mindez még nem jelent semmit, hiszen az ÉNB sem indult combosan, hetekbe telt, míg kinőtte magát. Sőt, szerdára az Édes élet is javulás jeleit mutatta.

Az Édes életben olyan celebek szerepeltek, mint Müller Attila, Szögeczki Ágnes, Gombos Edina, Berki Krisztián és a nemrég még RTL-es reality-ben parádézó közönségkedvenc, Gáspár Győző. A valóságshow egyébként nagyjából olyan teljesítményt produkál eddig a 18-49 éves kereskedelmi korosztályban, mint az eddig a Tények után adott Családi titkok című konstruált reality.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!