Szekeres Viktor

Hétvégén az RTL-t is verte a VIASAT3

Múlt hétvégén egyik főműsoridős produkciójával verte egy ideig az RTL Klubot a VIASAT3 - a TV2-ről nem is beszélve. Nem csoda, hogy a film a csatorna idei legnézettebb műsora is lett.

Annak ellenére, hogy átlagnézettségét tekintve a VIASAT3 messze elmarad mind az RTL Klubtól, mind a TV2-től, sőt, olykor még a vezető kábelcsatornáktól is, korábban már rövid ideig a TV2-t is legyőzte egy-egy jól megválasztott filmmel vagy sorozatepizóddal. Azonban arra eddig nem volt túl sok példa, hogy az RTL Klubot is megszorítsa, szombaton mégis erre került sor.

Ugyanis közel másfél éve nem volt olyan erős szombatja a VIASAT3-nak, mint augusztus utolsó napján. A 18-49-es korosztályon mért 6,1%-os napi közönségarány nagyban volt köszönhető a Jurassic Park 2. - Az elveszett világ című szuperprodukciónak, amely a nettó 15,0%-os közönségarányával valamennyi kábeles csatornát, illetve az országos TV2-t is jócskán maga mögé utasította, sőt, a film második felével az RTL Kluboz is megelőzve piacvezető volt.

Érdekesség, hogy Az elveszett világ így augusztusban a legnézettebb kábeles műsor volt. A havi toplista második helyét az RTL-es csatornákon idén ötödször, 2011 óta tizenharmadszor látható Rambo 2 foglalta el, több mint 30%-kal alacsonyabb nézettségi értékkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!