Szekeres Viktor

Új játékkal jelentkezik a Viva

Állítólag a magyar celeb- és művészvilágot próbára fogja tenni a VIVA új műsora, ugyanis a csatorna saját gyártású game show-val jelentkezik jövő héttől, melynek címe Menny a Pokolba'.

A VIVA új, saját gyártású műsora, a Menny a Pokolba’ extrém feladatokkal teszi próbára a magyar celebeket. Az Iszak Eszti és Sanyóca által vezetett újdonságban olyan sztárok néznek egymással farkasszemet, mint Radics Gigi, Varga Viktor vagy Tolvai Reni. A szeptember 9-től, hétfőtől-csütörtökig, 16:00-ás kezdéssel lesz látható a 16 részes napi széria a VIVA műsorán, amely a különleges, ügyességet, állóképességet, és kitartást igénylő feladatok mellett popkulturális kvízkérdésekkel teszteli majd a versenyző csapatokat.


A nyertesek pénznyereményt vihetnek haza, a műsor különlegessége azonban az lesz, hogy egy végső, dupla vagy semmi megmérettetésnek köszönhetően a kevesebb ponttal rendelkező csoportnak is meglesz az esélye a győzelemre. A koncepció szerint az egyik műsorvezető, Iszak Eszter angyalként hasznos tanácsokkal, Sanyóca pedig ördögi ellenfélként extra, de még több bátorságot igénylő feladatokkal állítja majd próba elé a versenyzőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!