Szekeres Viktor

15. szezonját kezdi meg a Heti hetes

Nem sok hazai gyártású, nem fikciós produkció mondhatja el magáról, hogy megérte a 15. évfolyamot. Azonban ez a bravúr sikerült a Heti hetesnek, igaz már nem az RTL Klubon.

A Heti hetes műsorvezetője, Jáksó László szerint a legjobb amerikai sorozatok is csak 10 évig bírják, ez a műsor viszont "él és virul!" - ezzel az idézettel kezdi az RTL Klub sajtóközleményét, melyben arra a tényre hívja fel figyelmünket, hogy szeptember elsején, vasárnap, azaz ma este 10 órakor immáron a 15. szezonja indul el a Heti hetesnek. Aki véletlenül nem érne rá, vagy valami miatt lemaradna az évadnyitóról, az hétfőn délután fél hatkor, illetve kedden éjszaka, 23:30-kor pótolhatja az adást, ugyancsak az RTLII-n.

A műsorvezető mellett a premieradásban jelen lesz Hajdú Steve, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Farkasházy Tivadar, Ceglédi Zoltán és Ábel Anita is. Egyébként érdekesség, hogy idén nyáron először nem maradtak a vasárnap esték a Heti Hetes nélkül, hiszen 12 héten át jelentkezett a műsor, Best of válogatásokkal az elmúlt 14 esztendőből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!