Szekeres Viktor

Több szuperfilm is jön ősszel az RTL Klubra - itt az előzetes

Avatar, Eredet és Az éhezők viadala - az RTL Klub ősszel többek között ezekkel a nagy durranásokkal várja azt a pár millió nézőt, akik még szívesen néznek filmeket a kereskedelmi tévéken.

Ha ősz, akkor új tévés szezon, és ha új tévés szezon, akkor természetesen szuperfilmek, filmpremierek a két nagy kereskedelmi csatornán. Mind a TV2, mind az RTL Klub heti legalább egy olyan filmet bemutat, mely még nem volt látható itthon a tévében (az HBO-t leszámítva), így a pár tíz- vagy százezer mozizó után a széles közönség először láthatja őket.


Az RTL Klub fenti filmes beharangozójából kiderül, hogy a két legnagyobb dobása az Avatar országos tévés premierje lesz, valamint Az éhezők viadala, de valószínűleg az Eredet bemutatója is tarolni fog. (Bár a filmek tévés nézettségét mindig nehéz megjósolni, hiszen olykor a legnépszerűbb mozifilmek remek nézettséget érnek el, máskor viszont épp a népszerűségük miatt nem nézik meg őket tévében, hiszen annyian látták már korábban.)

Ezek mellett még látható lesz például A szállító 3, a Jégkorszak 3, a Terminátor 3, a Legdrágább az életed, a szingli fejvadász vagy a RED. De például a csatorna ismét megvásárolta Az utolsó cserkész sugárzásának jogait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • atiwrc #2
    Terminator3 is már jópár hónapja fel fel tűnt néhány iko-s csatornán. De szerintem a Jégkorszak3 és a Szállító 3 is volt már tv-be....
  • Zombee #1
    Az utolsó cserkész jó választás, kár, hogy jól megcenzúrázzák, vagy eleve az új szinkronnal megy majd. A többi viszont halovány, nem szuper. Avatar nem volt még?