Szekeres Viktor

Új autós műsorral büntet az RTL Klub

A’la Car címmel új autós magazin indul az RTL Klubon augusztus 31-én, szombaton. A producer-műsorvezető Istenes László lesz, aki különleges hangulatot, látványt és kalandokat ígér a nézőknek.

"Autós kalandok ínyenceknek", így jellemzi az RTL Klub közleménye a csatorna új autós műsorát, az A'la Cart, mely augusztus 31-én kezdi meg adását és minden szombaton délben tűzi műsorra a csatorna. A műsorvezető az az Istenes László lesz, akinek fia, Bence az idei X-Faktort, valamint annak utóműsorát, az After X-et fogja vezetni.

Istenes László 1994-ben forgatott először autós műsort, azóta több mint ezer ilyen témájú adásnak volt szerkesztő-műsorvezetője tévében, rádióban. Ezúttal mindent a megszokottól eltérő módon kutat fel és mutat be: a néző bepillantást nyerhet egy olyan világba, amit talán kevesen ismernek, vagy csak álmodoznak róla. Ha pedig "küldetése" úgy kívánja, minden extrém tevékenységet kipróbál, sőt, ahogy arra a műsor címe utal, még a kulináris élvezetek sem maradnak ki az adásból.

Példának okáért az első adásban egy háromkerekű, vászontetős Ape Calessino kismotort tesztelnek, amivel Olaszországban a pizzafutárok közlekednek. Ennek apropóján Istenes pizzát fog sütni, amit megkísérel kiszállítani a járművel. Ezen kívül bemutatják a Jaguar F-type-ot, ami a márka legerősebb, legszebb és legdrágább autója, a vezetéstechnikai részben pedig a vészfékezést gyakorolják majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!