Szekeres Viktor

Lekerül a műsorról a Barátok közt

Az RTL Klub ismét pihenőre küldi egyik legnépszerűbb sorozatát, a Barátok köztöt, melynek utolsó júniusi epizódja 28-án kerül adásba. Nyár végén vagy ősszel természetesen folytatódik a szappanopera.

Eljött a nyár, és ha nyár, akkor bizony a Barátok közt rajongóinak le kell mondaniuk kedvenc időtöltésükről - de természetesen csak egy időre. A népszerű szappanopera stábja ugyanis nyári szünetet tart(ott), aminek köszönhetően a június 28-án leadásra kerülő epizód egy ideig az utolsó lesz, de persze ősztől, illetve talán már nyár végétől ismét látható lesz a széria, hiszen a színészek és a készítők már túl vannak a szüneten és már gőzerővel dolgoznak az új részeken.

Az RTL Klub már kiadta a június 24-e és 28-a között látható 6561-6570. részek tartalmát: Miklóst felzaklatja, hogy Balázs nem érzi át a tette felelősségét, de ennek ellenére ismét segít Balázsnak, és kihúzza a bajból. Persze van, aki pontosan tudja, hogy kin kell elégtételt venni. Miklósnak Zsófi közelsége szerez enyhülést, és úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk egyre inkább elmélyül. Ádám ráébred, hogy újra kell gondolnia az életét, ha nem akarja, hogy örökre elkerülje a szerelem. Attila és Júlia kapcsolata kisebb hullámvölgybe jut, ám Attila fontos lépésre szánja el magát. Gizella nem tudja magában tartani és elmondja, miként érez László iránt. Vajon végre egy pár lesznek? Rég nem látott ismerős bukkan fel a Mátyás király téren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #5
    Magdi anyus fel sem támad?
  • Dynamic #4
    "Óóóó... pedig már azt hittem végre végérvényesen lekerül, amikor megláttam a hírt."

    Nyilván ez volt a cél, már megtanulhattad volna. A "Nyári szünetre megy a Barátok Közt" cím kézenfekvőbb lenne, de akkor jóval kevesebben kattintanának.
  • Seven44 #3
    Óóóó... pedig már azt hittem végre végérvényesen lekerül, amikor megláttam a hírt. :( Szerintem ideje lenne nyugdíjaztatni ezt a sorozatot. Ez már a Dallas-on is túltett a 6000-7000. epizódjával.
  • xido #2
    Viktorka úgy adja elő,mintha nem lenne nyári szünet minden sorozat életében többször is...és végleg kaszálnák végre...
  • gombabácsi #1
    nagyon durva :(
    mi lesz most?