Szekeres Viktor

Kínai szupersztár a Transformers 4-ben

A Resident Evil-sorozatból ismert Li Bingbing is szerepelni fog a legújabb Transformers-moziban, melynek forgatása nemsokára elkezdődik Michael Bay rendezésében.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint újabb színész csatlakozott a Transformers-filmsorozat előkészítés alatt lévő negyedik epizódjához. A legújabb szerzemény nem más, mint a kínai szupersztár, a jelenleg Cannes-ban villogó Li Bingbing. A stúdió mindezt egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, így természetesen azt sem tudni, hogy milyen karaktert fog alakítani. Szerepvállalása viszont nem meglepő, hiszen már korábban kitudódott, hogy a filmbe komoly összegekkel száll be a kínai filmipar.


Mindez egyébként azt is jelenti, hogy egyre kerekebbé válik a Transformers 4 szereplőgárdája, hiszen az már korábban kiderült, hogy Jack Reynor és Nicola Peltz lesz a főszereplője Michael Bay filmjének, s mellettük olyan jónevű színészek fognak még feltűnni mellékszerepben, mint Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer és Sophia Myles. A Transformers 4 a tervek szerint 2014. június 27-én kerül bemutatásra Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!