Szekeres Viktor

Kínában játszódhat a Transformers 4

Nem elég, hogy a harmadik rész gyengébb amerikai szereplőse miatt csökken a Transformers 4 költségvetése, a gyártó még azzal is spórolni akar, hogy Kínában forgatná a filmet.

Megkezdődött a Transformers Michael Bay által rendezendő negyedik részének castingja, s eközben a Vulture arról adott hírt, hogy a film történetének jó része lehet, hogy Kínában fog játszódni, ráadásul a forgatásra is az ázsiai országban kerülhet sor. Ez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy például a Looper - A jövő gyilkosának egy része is Kínában készült, amit a kínai mozizók azzal háláltak meg, hogy a film náluk példátlan módon több bevételt hozott a nyitóhéten, mint Amerikában. Ráadásul a kínai forgatásnak köszönhetően a gyártó stúdió biztosra vehetné azt is, hogy a film bemutatásra kerül az egyre komolyabbnak számító kínai piacon.

A kínai helyszín valószínűleg nem befolyásolná nagyban a Transformers 4 történetét, hiszen a filmsorozat eddigi epizódjai általában nem kötődött komolyan a helyszínekhez, ráadásul a sztori egy része Bay korábbi infói alapján az űrben játszódna. (Egyébként a Transformers második részének egy kisebb szeletét is Kínában forgatták.) A film forgatása 2013. tavaszán fog kezdődni, addig tehát mindenképp ki fog derülni hivatalosan is, hogy milyen helyszíneken fog dolgozni Bay és csapata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Azt észrevetted, hogy hülyeségre mondod, hogy igaza van? Neki Japán vagy Kína mindegy, és te bólogatsz?

    Arról nem is beszélve, hogy Kínában mutatták be szinte utoljára, mint kábé minden filmet Hollywoodban. Ha Bay és csapata bármelyik országba ment volna nyilatkozni, akkor is őrjöngtek volna legalább ezren.
  • oritomi #4
    Teljesen igazad van.Az extrák között volt, hogy bay és csapata interjút adott kínában Vagy japánban (mind1 :)) az újságíróknak és őrjöngött a nép lájkolták 1000-el.Meg a 3.részt is ott mutatták be először és ezt is értékelte a nem kevés néző.
  • GaborT28 #3
    A Transformers az amerikai Hasbro és a japán Takara játékgyártó cégek 1984-ban indult, világhírűvé vált franchise-a...... Szóval Japán-Kína;mind1, a keleti környezet is érthető lenne.... nem mellesleg az egész Transformersnek van egy animés/mangás beütése. Jobban illene egy ázsiai országba mint Amerikába.
  • Zoltan21 #2
    Még a végén, teljesen kínai lesz a Transformers, illetve még azt is le fogják másolni. :D
  • zord01 #1
    Félkezű Optimus visszatér (és vissza is vág...)