Szekeres Viktor

Az egyik eredeti Transformers-karakter visszatérhet a 4. részben

Lehet, hogy mégsem teljesen új szereplőgárdával fog készülni a Transformers 4, ugyanis kiderült, hogy Michael Bay, a rendező az előző epizódokból egy karaktert átemelni a folytatásba.

Michael Bay korábban azt nyilatkozta, hogy a negyedik Transformers-filmje teljes reboot lesz új szereplőkkel, azonban most mégis úgy tűnik, hogy lesz legalább egy ember karakter, aki átmenetet jelenthet a harmadik epizód és a következő film között. Josh Duhamel a The Hollywood Reporternek adott interjúja szerint ugyanis valamilyen formában feltűnhet a folytatásban karaktere, William Lennox.

Duhamel az interjúban elmondta, hogy Bay arról tájékoztatta, hogy valahogy be akarja vonni őt a Transformers 4-be. Persze azonnal azt is hozzátette, hogy ő maga sem tudja, hogy mindezt csak udvariasságból jegyezte meg a rendező, mert éppen telefonon beszélgettek, vagy valóban így gondolja-e, de mindenképp információt jelent a jövőre bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    nem lett volna rossz film, ha az idióta szerelmi történet helyett csak a katonákra koncentrálnak. leböf jelenléte cseszte el az egészet. a robotok nagyon jól sikerültek.
  • AZUL #3
    ebbe a cikkben is ezt írják... nem ribút lesz...
  • Zombee #2
    Megelőztél. Szóról szóra ezt gondolom. Fejből nem is vágtam se a színészt, se a karakter nevét. Nekem ő csak névtelen katona volt. De mi a tökömnek reboot, nem úgy volt, hogy 4. rész lesz? Bár az első 3 nem volt jó, egyedül a gyerekkori nosztalgia miatt néztem végig, de nem hozta a régi képregény és a sorozat szintjét, félek Bay-el se folytatás, se reboot (ami logikailag értelmetlen vele ekkora sikernél) nem lenne jobb.
  • Bhalage #1
    tökéletesen jellegtelen, semmitmondo karakter