Szekeres Viktor

Nemsokára nézhetjük a S.H.I.E.L.D.-tévésorozatot

A bosszúállók egyik főszereplőjével ősztől startolhat el a Marvel-univerzumban játszódó tévésorozat, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Már képet is láthatunk belőle.

Nézni fogod a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-et?
  • Igen, biztos, hogy bepróbálom.
  • Esetleg. De csak, ha jókat olvasok róla.
  • Nem, kizárt. Ilyeneket nem nézek.
Azzal, hogy a Disney megvette a Marvel Studiost, nem csak a filmkedvelő képregény-fanatikusok jártak jól, hanem a tévésorozatokat nézők is. Hiszen ez a lépés azt jelentette, hogy idővel a tévé képernyőjén is fel fognak bukkanni a Marvel univerzum karakterei, s nem csak animált formában. Korábban több ismert figura (Hulk, Jessica Jones) köré tervezett sorozat készítése is elkezdődött, de a debütálásra elsőként a lehetőséget A bosszúállók hatalmas sikere után sebtiben összedobott Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. kapta meg.


Ahogy az várható volt, az amerikai ABC csatorna úgy döntött, hogy sorozatot készít Joss Whedon pilotjából, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.-ből - az erről szóló döntés ma hajnalban került napvilágra. Egyelőre még nem tudni, hogy ősszel vagy tavasszal kerül-e sor a premierre, azonban már most meg lehet nézni a széria logóját, valamint a főbb szereplők közreműködésével készített stábfotót. (A pilotot egyébként Joss Whedon rendezte, azonban a szkript írásában csak közreműködött, annak zömét Jed Whedon és Marissa Tancharoen jegyzi.)

Mint a fenti fényképről kiderül, a krimisorozat egyik főszereplője Clark Gregg lesz, aki a mozifilmekben Coulson ügynököt alakította, és A bosszúállókban életét vesztette. Természetesen mivel képregény-világról van szó, így bármi megtörténhet benne, s mint a sorozatból kiderül, Coulson valójában nem is halt meg, mindössze Nick Fury hitette ezt el a többiekkel, hogy kellő motivációt adjon nekik. Gregg mellett az ügynökök szerepét olyan színészek fogják alakítani, mint Brett Dalton, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iai De Caestecker és Ming Na.

A pletykák (és a papírforma) szerint a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. már ősszel elstartolhat Amerikában (nálunk valószínűleg az RTL Klub sem fog sokat késlekedni vele és akár már a jövő év elején bemutathatja), ami azt jelentené, hogy akár 22 epizódos szezont is produkálhat. Ha az ABC csatorna mégis a tavaszi kezdés mellett döntene, akkor 13 részre számíthatunk.


Az azonban már most biztosra vehető, hogy a sorozat el fog különölni a mozifilmektől, az ismert szuperhősök inkább csak említés szintjén fognak előfordulni benne és persze a vászonról ismert színészeket sem fogjuk látni, bár egy-egy mellékszereplő feltűnését Whedonék nem zárták ki. A konkrét történetről nem sokat lehet tudni, a hivatalos szinopszis nagy vonalakban annyit oszt meg a közönséggel, hogy a fent is látható csapat világszerte előforduló furcsa és ismeretlen eredetű történéseket fog felderíteni, azok okát kinyomozni.

A Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. első előzetesét magyar idő szerint vasárnap hajnalban lehet majd megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #7
    A kepregenyekben Nick Fury ennel furcsabb, durvabb es gatlastalanabb dolgokat is gond nelkul bevallal es megvalosit.
  • zetortraktor #6
    Ha csúnyák lennének, máris meg lennél győzve? Elég sekélyes hozzáállás, de egészségedre.
  • Laza #5
    Hát, a fenti csoportkép nem túl meggyőző ... széparcúak és tinipicsák gyülekezete.
  • xido #4
    Jaja..mi meg azt láttuk,hogy csak relaxálj csukott szemmel:)
    Jó,mondjuk szeretem a figuráját,de ennyire nem egy nagy valaki,hogy ne lehetett volna pótolni más karakterrel...Amúgy azt hiszem valamelyik friss rajzfilm sorozatban-talán Ultimate Spidermanben-iskola igazgatói álcát osztottak rá..és ott is a színész kölcsönözte a hangját neki:)
  • csgj #3
    "Coulson valójában nem is halt meg, mindössze Nick Fury hitette ezt el a többiekkel, hogy kellő motivációt adjon nekik." - Ez most komoly??
  • jarlaxxe #2
    Ha nem lesznek benne szuperhösök akkor mi a tököm lesz ez? ilyen furcsaságokat nyomozunkból volt és van is egy pár sorozat.
  • xido #1
    Az utolsó mondat alapján akár X aktás vonalra is berendezkedhetünk?:)