Szekeres Viktor

9 tévésorozat folytatását jelentették be

A napokban az amerikai CBS csatorna 12 tévésorozat folytatását jelentette be, melyek közül nem egy itthon is nagy kedvencnek számít.

Szoktál tévésorozatokat nézni?
  • Igen.
  • Nem.
Amerikában évek óta a CBS csatorna számít a legnézettebbnek, így nem meglepő, ha ez az adó az otthona Amerikai legnézettebb sorozatainak. Azonban az csak a látszat, hogy a CBS lenne a legsikeresebb amerikai csatorna, hiszen a fenti nézettség teljes lakosságra, azaz a 4 éven felüliekre vonatkozik. Márpedig akárcsak nálunk, Amerikában is a 18-49 éves kereskedelmi korosztály számít mindenhatónak - ebben pedig a CBS évek óta második helyezett a Fox mögött, igaz előrejelzések szerint idén végre megszerezheti az első helyet.


A nagy nézettségnek köszönhetően a csatorna sorozatainak 80%-át általában meg is szokta újítani évről-évre, s a nem ritkán 15-20 milliós nézettségeknek köszönhetően a CBS sokszor a "csak" tízmillió néző által figyelemmel kísért szériát szünteti meg. (Más csatornák valószínűleg ölnének a 10 milliós nézettségért, egy CBS-sorozat részéről az azonban gyenge teljesítménynek számít.)

A csatorna a napokban több szériájának folytatásáról határozott, ősztől így a drámák közül képernyőre kerülhet A célszemély 3., a Hawaii Five-0 4., az NCIS: Los Angeles 5., A férjem védelmében 5., A mentalista a 6., a Sherlock és Watson 2., valamint a Zsaruvér 4. szezonja. a komédiák közül pedig mindenképp folytatódni fog a 2 Broke Girls a 3., valamint a Mike és Molly a 4. évaddal.

A listából úgy tűnik, mintha pár meghatározó CBS-sorozat hiányozna, de ennek oka van, hiszen az NCIS 11., az Így jártam anyátokkal 9., az Agymenők 7. és a Helyszínelők 14. évadát korábban bejelentették. E sorozatok mellett egyébként a csatorna pár valóságshow-ját is folytatni tervezi, így ősztől újabb kiadásokkal lesz látható a Survivor, a The Amazing Race és a Beépített főnök.


A felsorolásból pedig az is kiderül, hogy a CBS mely sorozatainak további sorsáról nincs még döntés. Ezek a Golden Boy, a New York-i helyszínelők, a Vegas és az Egy kapcsolat szabályai - az előrejelzések szerint egyik szériának sincs sok esélye a túlélésre, bár a CSI-franchise legifjabb tagja lehet, hogy ismét megmenekül. (A Jersey lány már korábban meg lett szüntetve.) Nézettsége alapján a Két pasi meg egy kicsi, valamint a Gyilkos elmék folytatódna a 11., illetve a 9. szezonnal, azonban e sorozatok színészeinek lejáró szerződésével kapcsolatosan még nem fejeződtek be a tárgyalások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #3
    Nemcsak itt forgatták, hanem itt is játszódott pár rész! Aztán azt csak felirattal lehet nézni, amerikából meg minden megy a tvben.

    (amikor egy amerikai filmet itt forgatnak a forgatással reklámozzák is itt a filmet, ennél kár volt kihagyni ezt a ziccert)
  • Loverman #2
    kár hogy egyáltalán nem releváns hogy hol forgatnak valamit.
  • zola2000 #1
    Mibe, hogy ezeknek a nagy részét behozza valamelyik tv, doramábol meg az olyanokat sem amit itt forgattak, erre gondolok:

    hu.wikipedia.org/wiki/Iris_(televíziós_sorozat)

    " A következő nemzetközi forgatási helyszín
    Magyarország volt, ahol június 9-én
    kezdték meg a munkálatokat, két hétig
    forgattak, pihenőnap nélkül,
    gyakran a nap huszonnégy órájában, ami
    megterhelő volt a magyar stábnak. A
    magyarországi munkálatokat a Mafilm és
    az Eurofilm végezte"

    Aztán egyik magyar tvn sem ment szinkronosan.