Szekeres Viktor

Mozis előzetest kapott Keanu Reeves új filmje

Keanu Reeves-t jóformán 2010 óta nem láthattuk moziban, s mivel sokak által várt filmje, a 17 Ronin csak karácsonykor kerül bemutatásra, így a generation Um... csökkentheti a rajongók elvonási tüneteit.

Megérkezett a Keanu Reeves főszerepésével készült generation Um... mozis előzetese. A filmet Mark Mann írta és rendezte, aki korábban inkább csak rövidfilmekkel és dokumentumfilmekkel vétette észre magát. A játékfilmes színtéren debütáló rendező filmjében Reeves mellett olyan színészek fognak szerepelni, mint Bojana Novakovic és Adelaide Clemens.


A generation Um... Amerikában május harmadikán fog bemutatásra kerülni, vélhetően mindössze pár moziban, hiszen műfajából ítélve nem olyan film lesz, melyre érdekelné a popcorn mozik rajongóit. Ez főleg annak fényében nem meglepő, hogy egyes országokban (Thaiföld, Görögország) már tavaly megjelent, természetesen csak DVD-n. A jelen New York City-jének belvárosában játszódó, három barátról szóló, 24 óra alatt lezajló történetet egy eszkort szolgálat sofőrjének szemüvegén, illetve kameráján keresztül láthatjuk.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #1
    Kuka.. :D