Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba a Bill és Ted 3

Kitűzték a Keanu Reeves-klasszikus folytatásának premierdátumát.

Az Orion Pictures hivatalosan is 2020. augusztus 21-ére tűzte ki a Bill & Ted 3 amerikai premierjének dátumát. Tavaly vált hivatalossá, hogy Keanu Reeves és Alex Winter több, mint 25 év után ismét összeáll, mint Ted “Theodore” Logan és Bill S. Preston Esq., vagyis elkészül a Bill & Ted-sorozat harmadik része, amely akkor a Bill & Ted Face the Music munkacímre hallgatott.

A nagy kérdés persze még mindig az, hogy a rajongókat mennyire fogja érdekelni egy történet, amelyben Bill és Ted már az 50-et tapossa, illetve azt se lehet tudni előre, hogy a mostani fiatalok, illetve az új nézők mennyire érdeklődnének egy több évtizedes széria folytatása iránt. Ugyanis a Bill és Ted zseniális kalandja 1989-es, míg a Bill és Ted haláli túrája 1991-es film.

Az elég régóta fejlesztés alatt lévő projekthez 2018-ban készült el az újabb szkript, amit az eredeti készítők, Chris Matheson és Ed Solomon jegyeztek, és ami egy Karácsonyi ének (Christmas Carol) szerű történetet vázolt fel, amiben a duó visszatekint korábbi életére, hogy ne megbánásokkal telve éljenek. A filmet Dean Parisot rendezi, az egyik producer Steven Soderbergh lesz, és a harmadik epizódra William Sadler is visszatér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Pár éve még arról vízionáltak, hgy egy folytatás 400 millióba kerülne. Ha a realitás valahol 50 milla körül marad, akkor azért lehet még haszon is belőle.