Szekeres Viktor

A TV2 folytatja legdrágább valóságshow-ját

A TV2 nagy őszi durranása a The Voice magyar változata volt, illetve lehetett volna, ha a valóban sok remek énekest felvonultató reality komolyabban érdekelte volna a hazai közönséget.

A TV2 ősszel mutatta be a nemrég majdnem az egész világot leigázó The Voice című énekes valóságshow magyar változatát, azonban itthon a műsor, bár legyőzte az RTL Klubot és a csatorna egyik legnézettebb produkciójává avanzsált, nézettségével sokak szemében csalódást okozott, hiszen az RTL Klubos X-Faktort majdnem kétszer annyian kísérték figyelemmel. Mindez azonban úgy tűnik, hogy nem szegte a TV2 kedvét.

Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója az Indexnek adott interjújában elmondta, hogy nem elégedetlenek a Voice nézettségével, s hogy mindenképp lesz belőle második szezon. A vezérigazgató arra már nem tért ki, hogy ennek indítására mikor kerül sor, de azt elismerte, hogy valóban a csatorna legnagyobb költségvetésű produkciójáról van szó. Simon kitért arra is, hogy a Megasztár című hasonló reality-t sem kell temetni, hiszen az is visszatérhet egy hetedik szezonnal, minden bizonnyal a SuperTV2-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Oda van írva. Nézettségben.
  • Zombee #4
    Kérdem én: ez mitől valóságshow? Egyáltalán: a valóságshow mitől valóságshow?
  • czyi #3
    "azonban itthon a műsor, bár legyőzte az RTL Klubot és a csatorna egyik legnézettebb produkciójává avanzsált, nézettségével sokak szemében csalódást okozott, hiszen az RTL Klubos X-Faktort majdnem kétszer annyian kísérték figyelemmel"

    na most akkor: miben is győzte le az RTL Klubot? szebbek voltak a díszletei? több Zsolti nevű celebvárományos szaladgált benne? végeredményben több papírt gyűjtöttek a versenyzői?
    ...
  • lacyb #2
    jellemző méreg drága senkit sem érdekel de folytatják...
    kiváncsi vagyok meddig lehet még.
    Kis hazánkban nem olyan sok ember él (még a külföldi magyarok lakta részekkel sem) hogy ezt a végtelenségig folytatni lehetne.
    Már most is kifogyóban vannak a jelentkezők elég, ha a megaszar minőségére gondolunk, egyre gyengébb és gyengébb lett a végeredmény is.
    és akkor még ott a konkurens retek klub is.
    Lassan már a csecsemők és a fogatlan dédmamák is énekelni fognak az ilyen szarokban
  • Laza #1
    Szokásos gagyi TV2 minőség ... azóta is röhögök azon, mikor az első élő showban a kis 'meleg' srác éneklése előtt az idióta netes közvetítő gyerek (élőben a TV-ben) ilyet szól, hogy "buzitsátok" buzdítsátok helyett .............. dupla fail.