Szekeres Viktor

Százezrek tévézhetnek áprilisban kódolatlanul

A UPC ismét kódolatlanná tesz egy csatornát.

A UPC Direct előfizetői számára az AXN csatorna ingyenesen elérhető lesz március 31-től több, mint egy hónapon keresztül, május 2-ig a 48-as programhelyen. Ebben az időszakban a filmes premierek mellett sorozatbemutatók is várhatóak a csatornán.

Magyarországon eddig még nem látott részekkel tér vissza április 4-én a Gyilkos elmék című krimi, s ugyanezen a napon, szintén országos tévépremierként debütál a Váltságdíj című akció-krimisorozat, Luke Roberts főszereplésével. Főhősünk egy tapasztalt túsztárgyaló specialista, aki mindenkinél jobban ismeri az emberrablók észjárását, így a legösszetettebb krízishelyzetek során is sikerrel jár. Nem sokkal később, április 10-én tér vissza minden idők leghíresebb detektívpárosa, Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és Dr. John Watson (Martin Freeman) a Sherlock című angol krimisorozat három epizódból álló, egyébként pocsékul sikerült negyedik szezonjában.

A filmes kínálatban április 14-én a Hulk, míg április 15-én A csodálatos Pókember, rá egy nappal pedig A csodálatos Pókember 2. része kerül a képernyőre. Az ingyenes hónap végén premierként érkezik A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka, A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse, A Karib-tenger kalózai - A világ végén és A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!