Szekeres Viktor

Augusztusban is nézhetünk új tévésorozatokat

Az AXN augusztusban sem áll le a sorozatokkal.

Országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára augusztusban a Feketelista spin-offja, a Feketelista: Megváltás (The Blacklist Redemption), amely elég nagy bukás volt Amerikában, mindössze 8 részt ért meg Tom karakterének főszereplésével. Augusztusban ugyancsak új évaddal jelentkezik a Tanúk című francia krimisorozat és a Heartland hetedik évadát is műsorára tűzte a csatorna - igaz, utóbbit már lehetett látni itthon a STORY4 műsorán.

Jó hír, hogy a harmadik évad kezdése előtt az AXN Black csatornán az Outlander – Az idegen második évada lesz látható, ami csatornapremier, de természetesen a hazai premierre már korábban sor került. Az AXN White-on pedig a Váltásgdíj első szezonja jelenthet újdonságot azoknak, akik tavasszal nem kísérték figyelemmel a VIASAT3-on.

A kiemelt premier, a Feketelista: Megváltás augusztus 30-tól szerda esténként 21 órától lesz látható. A testvérsorozathoz hasonlóan, a történet szerint a világ legagyafúrtabb bűnözői gyűlnek össze és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy visszaszerezzék önbecsülésüket és megbocsátást nyerjenek múltbéli bűneikért. Az új csapat tagjai: a Feketelistából már jól ismert Tom Keen (Ryan Eggold) a fiatal és tehetséges ügynök, és Susan "Scottie" Hargrave (Famke Janssen) a brilliáns és agyafúrt tolvaj. A csapat olyan problémák megoldására specializálódik, amelyek már a kormány számára túl veszélyesek lennének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!