Szekeres Viktor

Halasztják a Star Wars 2-3 3D-t

A Baljós árnyak 3D-sített verziója után a Lucasfilm A klónok támadását és A sithek bosszúját is be akarta mutatni térhatásúra konvertálva, azonban ezek a premierek egyelőre csúsznak.

Az első netre felkerült hírek arról szóltak, hogy a Lucasfilm úgy döntött, nem mutatja be ismét mozikban A klónok támadását és A sithek bosszúját, azonban a stúdió pár órája közleményben jelezte, hogy nincs szó a tervezett premierek törléséről, mindössze elhalasztják azokat. Az új Csillagok háborúja-trilógia 3D-sre konvertált második és harmadik epizódja a tervek szerint szeptember 20-án és október 4-én került volna bemutatásra Amerikában.

A hivatalos magyarázat szerint a rajongók azért nem láthatják-e filmek térhatású, mozis verzióját, mert a stúdió szeretne 100%-ban a legújabb a hetedik epizód készítésére koncentrálni. E rész előkészületi munkálatai ugyanis attól a pillanattól kezdve megkezdődtek, hogy J.J. Abrams beleegyezett a 2015-ben bemutatni tervezett rész megrendezésébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #4
    Szerintem már senkit nem érdekel a 3D, csak egy-egy jó film kéne amiből hiány van. Bosszúállókat akarok, mert az a szemeben lenyomta a Star Warst, pedig régebben fan voltam.
  • GaborT28 #3
    Inkább adják le újra 2D-ben a klasszikus trilógiát.
  • Angel5 #2
    minek?????azért a 2perc 3D-ért?
  • NEXUS6 #1
    Vagy csak a dizni leszólt, hogy dolgozzanak még rajta, mert az ő nevük alatt nem engedi ki a Shittet bemutatni, mint az első résszel.