Szekeres Viktor

Az első komoly rendezőjelölt a Star Wars-filmre

Zack Snyder az egyik jelöltje a Disney-nek és a Lucasfilmnek a Csillagok háborúja legújabb epizódjának rendezésére. A rendező képviselője persze cáfolja mindezt.

A Vulture értesülései szerint a Lucasfilm és a Disney egyik jelöltje az új Star Wars-mozi rendezésére Zack Snyder. A lap erre abból következtet, hogy egy megbízható forrás szerint Snyder Marin County-ba repült, hogy találkozzon a Lucasfilmes vezetőkkel, s a velük folytatott megbeszéléseknek csakis egy célja lehetett. (Mindez valószínűleg csak jelöltséget jelent, esélyt Snyder számára, valószínűleg még nem dőlt el részvétele a Star Warsban.)

A hír kipattanását követően Snyder képviselője cáfolta a föntieket, mondván, hogy a rendező nem vesz részt az új Star Wars előkészítésében, jelenleg az Acélember és a 300 második részén dolgozik, utóbbin produceri minőségben. A Vulture újságírója a cáfolatokat követően frissítette eredeti cikkét, s leírta, hogy továbbra is kitart állításai mellett, s hozzátette, hogy Snydernek sem biztos, hogy érdekében áll, hogy a Star Wars-szal kapcsolatba hozzák, hiszen az új Supermant gyártó Warner sem örülne, ha kiderülne, hogy egy másik stúdió franchise-ában is érintett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)