Szekeres Viktor

Csak megkapta a legkeményebb korhatárt a Die Hard 5

A Die Hard-sorozat negyedik része meglepetésre alacsony korhatár-besorolást kapott, de szerencsére az ötödik epizód készítői már nem spóroltak az erőszakkal és a káromkodásokkal.

Alig pár héttel a február közepére kiírt premierje előtt kapta meg a végső korhatárát Bruce Willis új filmje, a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard). Az amerikai korhatár bizottságot is alakító MPAA képviselői a filmet megnézve úgy döntöttek, hogy azt csakis az R-es kategóriába sorolhatják be, ami azt jelenti, hogy a filmet 17 év alatt csakis nagykorú kíséretében lehet megtekinteni.

Ez első blikkre lehet, hogy nem tűnik nagy dolognak, azonban mégis örömhírnek számít, hiszen ez első három Die Hard-filmet követő negyedik epizód, a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed a PG13-as kategóriába került, sokkal szoftosabb volt, mint az addigi filmek, mindössze lakossági forgalmazásban jelent meg a film korhatáros verziója. Az ötödik Die Hard itthon február 14-én kerül bemutatásra, a hazai korhatár egyelőre még nem ismert, de a Korhatár Bizottság tagjai nemsokára megtekinthetik a filmet, hiszen ezért fizetik őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vaszilij Artyom #5
    Nem cserél eldobja és előhúz a seggéből egy új fegyvert :D
  • Zombee #4
    Persze, tudom, hogy cserél. De minek, mindig van nála még egy :)
  • Wittgen #3
    Willis minden filmjében cserél tárat :-) de gondolom a fuckyeah akciókra gondoltál :-)
  • Zombee #2
    Nekem a 4. rész DVD verziója nem tűnt korhatárosnak, gondolom, ide nem jutott belőle. Bízom benne, hogy McLane rágyújt ismét, és fuckoffol végig, tárcsere nélkül :).
  • AZUL #1