Szekeres Viktor

Újabb remek rendező mondott nemet az új Star Warsra

Guillermo del Toro neve is felmerült a legújabb Csillagok háborúja-film rendezésével kapcsolatban, azonban a filmes más irányú elfoglaltságai miatt nemet kellett, hogy mondjon.

J.J. Abrams után újabb rendezőről derült ki, hogy érdeklődtek nála, de nemet mondott a legújabb Csillagok háborúja-epizód rendezésére. Egy, a The Playlistnek adott interjújában ezúttal Guillermo del Toro árulta el, hogy ügynöke telefont kapott a Star Wars hetedik részével kapcsolatban, hogy érdekli-e del Torót a rendezés, ő azonban nyakig ült saját projektjeiben, így esélytelennek látta, hogy egy ekkora produkcióban részt vegyen.

Mindez azt jelenti, hogy Guillermo del Toro újabb gigaprojektről mondott le - igaz A hobbit-filmekből történt kiszállásának sok más oka is volt. Persze mindez nem azt jelenti, hogy bólintása esetén ő is rendezte volt az új Star Wars-részt, mindössze rá is gondolt a LucasFilm. Interjújában del Toro elmondta, hogy akárcsak sok rajongó, ő is Brad Birdöt tartaná legalkalmasabbnak a rendezésre. Bird azonban még novemberben azt nyilatkozta, hogy nem fog Star Wars-filmet rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #9
    Igen. Valószínűleg nem merik vállalni. Sőt, félnek. Kizárt, hogy minden rendező vágya ilyesmi legyen.

    Ne viccelj már. Abrams el merte vállalni a Star Treket. Del Toro meg a Hobbitot. Ők nem nagyon bukhatnak, ellenben egy fiatal örök életre eláshatja magát. Meg persze, ha jó, akkor befuthat.
  • ng0ofy #8
    Azért nem merik vállalni, mert itt nem az ő nevük lenne, ami "kötelez", hanem a star wars, amit nem lenne szabad elcseszni, mert azt hosszutávon megszívják. Vmi kis fiatal, friss sci-fi rendezőre nem lehetne rábízni? Volt egy film, valami északi (svéd vagy norvég vagy dán?) Cargo volt a címe és egész jó rendezésű volt (a gagyi színészek ellenére)
  • sandor8206 #7
    sztem pont azért nem nagyon akarja senki vállalni, mert eléggé kötve lesz a keze
  • Szefmester #6
    Legyen akkor Tim Burton. Elég érdekes dolgot alkothatna ha hagynák szabadon dolgozni. Az tuti hogy nem lenne egy új jar Jar-os mesegenyó az egész.
  • xido #5
    tudom,tudom..Superman kapcsán már sokan elküldik a francba a trendi darkos hullámot,de ha Del Toro belerakt volna a stílusát..apám..:))
  • scagnetti #4
    Részemről nagyon helyes, hogy nemet mondott.
    Más karakterű rendező. Bár a Tűzgyűrű eddig nem fogott meg, (de persze még lehet jó) azonban igazán nekiállhatna már "Az Őrület hegyein át" filmnek.
    A Prometheust meg szerintem történetileg kár összehasonlítani vele.
  • csabipapo #3
    Hagyják inkább az egészet a francba :D
  • GaborT28 #2
    és Uwe Bollt?
  • Hedgehunter #1
    Zack Snyder-t kerdeztek mar?