Szekeres Viktor

Megérkezett a Die Hard 5 végső előzetese

Ismét lehet magyar helyszíneket keresni az ötödik Die Hard-film előzetesében, hiszen újabb trailer került fel a netre, mely valószínűleg az utolsó lesz a februári premier előtt.

Megérkezett a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) minden bizonnyal végső előzetese, melyből már a történetre vonatkozóan is szert lehet tenni pár infóra. A Twentieth Century Fox filmjét itthon az Intercom fogja forgalmazni, s egy nappal az amerikai premiert követően, azaz február 14-én már mindenki megnézheti pár tucat magyar moziban. (Egyes külföldi országokban IMAX-moziban is látható lesz az új Die Hard, arról nincs információnk, hogy itthon várható-e ilyen formátumban.)


A nálunk a legtöbb moziban szinkronnal vetítendő akciófilmben Bruce Willis mellett olyan színészeket láthatunk, mint Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke és Anne Vyalitsyna. Mint azt valószínűleg mindenki tudja, a Die Hard - Drágább, mint az életed forgatására Magyarországon került sor, igaz ezúttal Budapest nem magát fogja alakítani, hiszen a történet jó része Moszkvában fog játszódni. (Pár ismerős helyszínt az előzetesből is ki lehet szúrni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #4
    3>1>2>4, egyébként remélem legalább a 4nél jobb lesz
  • cstommy #3
    1-2 a legjobb
  • johnsilver #2
    Nem tudom milyen lesz nekem még mindig a harmadik rész a kedvencem.
  • chuky123 #1
    1:24 nél a videóban Budapest látképe mögé jó odamontírozták az orosz felhőkarcolólat