Szekeres Viktor

Egy rendező már visszadobta az új Star Wars-filmet

Napvilágra került egy olyan rendező neve, akivel komolyabban szerettek volna számolni a legújabb Csillagok háborúja-epizód tervezésével foglalkozó producerek. Ő azonban nemet mondott.

J.J. Abrams egy, az Empire filmes magazinnak adott interjújában elmondta, hogy korábban tapogatózó megbeszéléseket kezdeményeztek vele a Csillagok háborúja legújabb epizódjának rendezésével kapcsolatosan, de viszonylag hamar rövidre zárt a témát azzal, hogy ő hű marad a Star Trek mozis franchise-hoz. A rendező többek között azzal is indokolta, hogy nem akar semmilyen formában részt venni a legújabb Star Warsban, hogy rajongó, és sokkal jobb lesz neki, ha majd a nézőtéren, mit sem sejtve éli át a legújabb rész által okozott élményeket.

Az interjúban Abrams még azt is elmondta, hogy Kathleen Kennedy, producer kezében remek kézben van a Csillagok háborúja történetének mozis folytatása. Arról viszont már nem beszélt, mindössze sejthető, hogy a Mission: Impossible 3, a Star Trek, a Super 8 és a Sötétségben - Star Trek után legközelebb ismét Star Trek-mozifilmet fog rendezni, hacsak persze a Super 8 mintájára nem lazít egy kisebb prdukcióval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #9
    ..mert harminc másodperc után kőkemény agyfaszt kaptam tőle, ha nem érted miért akkor meg sem próbálom elmagyarázni, ez olyan generációs ellentét féle..
    utánad szólónak pedig ezúton üzenném hogy pont telibe szarom mi számit menőnek....
  • Etinger #8
    Mert ez a menő :)
  • beceneev #7
    Pedig ez a Star Trek film amit csinált igen csak jó film lett. Az előzetesek alapján a következő is az lesz, úgyhogy nem is értem miért fikázzák itt kapásból többen is.
  • Merces #6
    Szerintem pont jól állna neki az SW, ezt a star Trek dolgot viszont nagyon nem érzi.......
  • Etinger #5
    Igazából nézhetővé tette a sorozatot... mondjuk nyilván a vérbeli ST rajongók gondolom utálják emiatt, hisz sznobok ők, ami érthető is :)
  • Darth Sith #4
    maradjon csak az ST-nél, azt már egész jól leamortizálta eksönmúvivá, nem kéne az SW-ből is ezt csinálni. Bár a disney majd megoldja akkor más rendezővel, ha nem vele.
  • Northop1997 #3
    Mert az SW nem popcorn, mi? Gratulálok.
  • Ender Wiggin #2
    én ennek csak örülök, maradjon a fos popcorn-star trekeknél.
  • Wittgen #1
    Remélem a ST részek között azért rendez Super8 kaliberű filmeket, egyik legjobb mozifilm volt tavaly, meg talán az elmúlt 5 évben is benne van a top10-ben, amiket láttam. De nem baj, hogy marad a ST-nél, mivel az SW nem változik így akciófilmmé.