Szekeres Viktor

Megérkezett a Die Hard 5 első szinkronos előzetese

Bár John McClane előbb Vass Gábor, majd Szakácsi Sándor hangján szólalt meg, valószínűleg senki sem bánja, hogy az ötödik Die Hardban, akárcsak az előző kettőben, Dörner György lesz a magyar hangja.

Bruce Willis idén legalább hat filmben szerepelt, melyek jó része mozikban is látható volt, bár manapság ez már nem feltétlenül jelöl minőséget, hiszen az amerikai, szigorúan "csak DVD-s" megjelenés ellenére itthon például a Felültetve (Setup) című krimi eljutott a multiplexekig is - hogy aztán meg is bukjon. Jövőre szerencsére Willis azt fogja csinálni, amihez ért, akciófilmek főbb szerepeiben tűnik fel, melyekkel feledtetheti idei ciki kategóriába tartozó filmjeit. (Még akkor is, ha azok mellett az idei év legjobb filmjei közül kettőben is szerepelt.)


2013-ban a Die Hard 5., a G.I. Joe 2. és a RED ugyancsak 2. részében láthatjuk a színészt. Mivel John McClane kalandjainak legújabb felvonása már februárban mozikba kerül, természetesen a nemrég kijött előzetese végre magyar szinkront is kapott, ami persze nem feltétlenül kell, hogy megegyezzen a film végleges szinkronjával. Miután az első Die Hard-filmben Vass Gábor, a másodikban pedig Szakácsi Sándor volt a főhős hangja, a mostaniban, akárcsak a 3. és 4. részben, Dörner Györgyöt fogjuk hallani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jamboox #8
    Ja! A főgonosz jobbkezét pedig Helyey László, aki pedig az első részben Alan Rickmant szinkronizálta. És mennyire jól állt mindegyiknek a hangja a szereplőkhöz. Igazi karakteres hangok.
  • Risu Führer #7
    Willis eddig nagyon jó színészeket kapott szinkronhangnak.Dörner,Szakácsi,Sörös.a die hard kettőben Szakácsi volt a hangja és ami a legnagyobb poén hogy a háromban Dörner szinkronizálja míg a főgonoszt Szakácsi:)
  • cstommy #6
    Jóóó ez
  • zetortraktor #5
    Dörner is garázdálkodik meg veri az asszonyt? Gibsont nem tünteti el senki, ő tüntette el magát. Aztán amikor filmezni akart, visszatért, csak már a kutyát nem érdekli. Dörner viszont 20 éve ugyanaz, ugyanazt gondolja, ugyanúgy cselekszik és semmi baja. Mert veled ellentétben a többség képes szétválasztani a munkásságát és a magánéletét. Elég szomorú életed lehet, ha azt hiszed, hogy eltüntetnek embereket, hogy ilyesmit elhiszel.
  • Treviz #4
    Én inkább annak örülök, hogy Dörnert nem tüntetik csak úgy el (mármint hogy ne kapjon munkát, lásd, Mel Gibson/Marlon Brando stb).
  • zetortraktor #2
    Annyira jó, hogy ha ma valamelyikkel készülne a szinkronja, a sok hülye elindulna szinkronstúdiót égetni. Választhattak volna bármilyen hangot neki elsőnek, az lenne a király. Vagy nem olvastad a sírásokat, amikor például az Utolsó cserkész régi szinkronnal adták le és azt hitték egy csomóan, hogy Dörner nélkül szinkronizálták újra? És fogalmuk sem volt arról, hogy Sörös Sándor mondja a klasszikus dumákat.
  • AZUL #1
    jó mindegyik hang neki kivételesen, de talán ez a legjobb.