Szekeres Viktor

Munkahelyet lehet nyerni a VIASAT új vetélkedőjében

November negyedikétől vasárnap délelőttönként lesz látható a VIASAT3 új, saját gyártású álláskereső vetélkedője, az Újonc. A játék műsorvezetője Rákóczi Ferenc lesz.

November első vasárnapján, háromnegyed tíz előtt öt perccel indítja el a VIASAT3 új, saját gyártású vetélkedőjét, az Újoncot, melynek műsorvezetője Rákóczi Ferenc lesz Az Újonc egy álláskereső vetélkedő, ahol minden epizódban három munkavállaló jelölt verseng egy betöltendő állásért. A műsorban mindössze egyetlenegy próbamunkanap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy bebizonyítsák rátermettségüket, és eldőljön, kit választ a főnök, ki lehet az Újonc álmai munkahelyén.



Az Újonc első epizódjában a híres amerikai étteremlánc, a Hooters budapesti egysége keresi a legalkalmasabb felszolgálót. Három csinos egyetemista lány verseng az állásért. A több ezer lány közül Karolina, Anita és Noémi maradt már csak versenyben, a próbamunkanapon nekik kell bebizonyítaniuk, hogy kedvességük, kommunikációs készségük és szakmai tapasztalatuk alapján megállják a helyüket ebben a pozícióban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #1
    Válság van. Nem kicsit.

    A köv. valóság showba nem 12 milliót, meg házat lehet majd nyerni, hanem szállást egy hajléktalanszállón, meg napi 1x meleg ételt egy éven át.