Szekeres Viktor

Novemberben indul az RTL Klub új szupervetélkedője, itt az előzetes

Magyarország vadonatúj kvízműsorában nem elég a tudás, jó emlékezőképesség is kell. A Kód című új vetélkedő november elején fog indulni az RTL Klub műsorán.

November ötödikén indul el az RTL Klub új vetélkedője, a bukott angol licenc alapján készített A kód, melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. Ez a játék sokak örömére ismét tudásalapú lesz, azonban a kvízjelleg ezúttal nem rettenetes nehéz kérdésekben fog megnyilvánulni, ráadásul a játékosok általában meg is kapják a válaszlehetőségeket.


A kódban viszont csak az viheti haza az akár több millió forintos főnyereményt, aki nem csak gyors, hanem jó memóriával is rendelkezik. Ugyanis a "labirintusban" előre haladó játékosok kérdésekre adott válaszai felkerülnek egy listára, amit itthon "Kód"-nak neveznek. A győzelemhez tehát hibátlanul hibátlanul kell megjegyezni a kódot. Aki sok mezőt jár be, sok pénzt gyűjthet - ám annál hosszabb a kódot kell megjegyeznie, és annál több válaszra kell emlékeznie a visszafelé vezető úton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Mit is számít ez? A Széf is megbukott Angliában, de ezek licencek. Sok országban sikeresek. Máshol nem. Nem úgy árulják őket, hogy "nálunk bukott, ezért olcsó". Az ár ugyanaz. Itthon mekkora siker az Egy perc és nyersz! Elég jó vétel volt.
  • Aldo Moro #1
    Az RTL csak bukott műsorokat tud megvenni? Az Egy perc és nyersz és bebukott hazájában, erre itt a másik.

    Még valami: Ehelyett a pökhendi majom helyett nem tudnak más műsorvezetőt kitalálni?