Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Maffiózók készítőjének első mozifilmje - előzetes

Előzetes alapján kifejezetten jónak ígérkezik a Maffiózók című tévésorozat készítőjének, David Chase-nek az első mozifilmje, mely a 60-as években játszódik és Not Fade Away a címe.

Eddig tartott, s lehet, hogy meg is érte a várakozás? A Maffiózók (The Sopranos) című HBO-s tévésorozat készítője, David Chase a széria lezárását követően teljesen eltűnt Hollywood térképéről. Azonban idén, 2007 óta először végre életjelet hallat magáról, ugyanis a több éves szünet alatt megírta és megrendezte a Not Fade Away című filmet, mely az igényesebb filmekre specializálódott Paramount Vantage december 21-én fog bemutatni Amerikában, természetesen korlátozott vászonszám mellett.


Ennek a filmnek érkezett meg most az előzetese, melyből kiderül hogy számos ismert színész mondott igent David Chase felkérésére. Többek között olyan szereplői vannak a Not Fade Away-nek, mint Brad Garrett, Bella Heathcote, Christopher McDonald, Molly Price, Lisa Lampanelli, John Magaro, Jack Huston és Will Brill, de persze a legkellemesebb meglepetés az egykor Tony Sopranót is játszó James Gandolfini. A Not Fade Away egy zenés dráma lesz, mely a 60-as években játszódik, s benne a Rolling Stones sikereit látva három fiatal elhatározza, hogy együttest alapít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabeszkis #1
    James Gandolfini és David Chase nagyon össze tudnak dolgozni és ez a bemutató is igéretes. 1:00-nál pedig azt hittem Vin Diesel beszél