Szekeres Viktor

Kiírják Hófehérkét a Hófehérke 2-ből

A Hófehérkét alakító Kristen Stewart nélkül fog elkészülni a Hófehér és a vadász folytatása, mely így nem is folytatás, hanem inkább csak testvérfilm lesz. A stúdió egyelőre nem indokolta meglepő lépését.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Universal stúdió úgy döntött, hogy nem fogja szerepeltetni Hófehérke karakterét a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) című kalandfilm folytatásában. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a második rész inkább Chris Hemsworth vadász karakterére koncentrálna, de most az is eldőlt, hogy Kristen Stewart egyáltalán nem lesz benne a filmben. A döntést a stúdió azt követően hozta meg, hogy az író, David Koepp távozott a produkcióból. (Az eredeti terv az volt, hogy a második részben a hangsúly-eltolódás ellenére még szerepelt volna Hófehérke, csak a harmadik lett volna Vadász-film.

Mindez azt jelenti, hogy bár egyelőre még hivatalosan nem kapott zöld utat a projekt, ha a stúdió áldását adja rá, akkor nem közvetlen folytatásként próbálják meg eladni, hanem afféle spinoff filmként. Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az egyértelmű irányváltás miképpen befolyásolja a rendező, Rupert Sanders sorsát, de a lap forrásai szerint ő vissza fog térni a folytatásra.

A lépés meglepő és szokatlan, hiszen egy sikerfilm legismertebb színésze marad ki az "új epizódból", de úgy tűnik, hogy a Universal bízik a Thorban is főszerepet alakító ausztrál Hemsworthben. A 170 milliós költségvetéssel rendelkező Hófehér és a vadász nyáron világszerte 389 millió dollár bevételt gyűjtött össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • thomasbaker #14
    elég egyértelműnek tűnik így visszaolvasva is, de azért akkor ide írom a semmilyen csaj az a HÓFEHÉRKÉT játszó Kristen Stewart, akihez képest talán bárki jobb döntés lett volna, bár Charlize Theront nehéz túl szárnyalni...
  • Laza #13
    Kristen Stewart-ról beszélek ... nem láttál még Twillight filmet? Nem kár érte :D
  • Shiloh #12
    Semmilyen csaj?? Hol élsz te ember?
  • Wittgen #11
    Nem indokolták, de külföldi pletykák (?) szerint erősen benne van a mellőzésben, hogy meg*ugta a rendező, aki háza ember (volt...amíg ki nem derült...).
  • messen #10
    Lemaradtam. Most mi van? Összehozzák Hófehérkét Buffy-val?
  • Karez #9
    Hófehér és a Thor.
  • Skynet #8
    Szerintem a fiatalember azt akarta sugallni hogy hófehérke erősen randább volt mint maga a "főgonosz"...
    Mondhatni Charlize Theron-hoz képest egy butafejü liba....
  • Béka Benő #7
    Viktor !
    Miért kellett törölni a hozzászólásomat ?
    Pedig nem volt benne semmi sértő !
    Több hírértéket tartalmazott mint az egész Hófehérkés-süketelésed !
  • tmk #6
    +1
  • csabipapo #5
    Charlize Theron az egyik legjobb és legszebb színésznő az utóbbi években. Ha semmilyen csajra akarták volna bízni akkor Anne Hathawayre bízták volna a dolgot.