14
-
thomasbaker #14 elég egyértelműnek tűnik így visszaolvasva is, de azért akkor ide írom a semmilyen csaj az a HÓFEHÉRKÉT játszó Kristen Stewart, akihez képest talán bárki jobb döntés lett volna, bár Charlize Theront nehéz túl szárnyalni... -
#13 Kristen Stewart-ról beszélek ... nem láttál még Twillight filmet? Nem kár érte :D -
Shiloh #12 Semmilyen csaj?? Hol élsz te ember? -
Wittgen #11 Nem indokolták, de külföldi pletykák (?) szerint erősen benne van a mellőzésben, hogy meg*ugta a rendező, aki háza ember (volt...amíg ki nem derült...). -
messen #10 Lemaradtam. Most mi van? Összehozzák Hófehérkét Buffy-val? -
#9 Hófehér és a Thor.
-
#8 Szerintem a fiatalember azt akarta sugallni hogy hófehérke erősen randább volt mint maga a "főgonosz"...
Mondhatni Charlize Theron-hoz képest egy butafejü liba.... -
Béka Benő #7 Viktor !
Miért kellett törölni a hozzászólásomat ?
Pedig nem volt benne semmi sértő !
Több hírértéket tartalmazott mint az egész Hófehérkés-süketelésed !
-
#6 +1 -
csabipapo #5 Charlize Theron az egyik legjobb és legszebb színésznő az utóbbi években. Ha semmilyen csajra akarták volna bízni akkor Anne Hathawayre bízták volna a dolgot. -
#4 Pedig szerintem Kristen Stewart jó bőr. -
thomasbaker #3 remélem valaki olyan lesz aki tényleg szebb mint Charlize Theron, mert az amúgy se túl acélos filmen még többet rontott az a tény, hogy a kedves kiadó egy ilyen semmilyen csajra bízta Hófehérkét! -
dresden1 #2 Úristen, hány filmjét láttad? Még egyben sem volt szomorú, sem szamuráj. -
#1 Nem kár érte, fosi film. A csak meg minden filmben szomorú szamurája ...