Szekeres Viktor

Új műsorvezetővel támad a Szerencsekerék

Ősszel nem tér vissza Klausmann Viktor és Árpa Attila a Szerencsekerék műsorvezetőjeként, a vetélkedő új arca Szulák Andrea lesz, aki korábban is tevékenykedett már "játékmesterként".

Szulák Andrea lesz a STORY4 vetélkedőjének, a Szerencsekeréknek az új műsorvezetője ősztől, közölt a sajtóval a csatorna. De nemcsak a műsorvezető személye fog változni, hanem a játék is megújult köntösben jelentkezik, azonban a STORY4 ígérete szerint az izgalmi fok nem fog változni, s nyereményként továbbra is akár több százezer forintot vihet haza az, aki jól pörget, bár a többség természetesen továbbra is inkább a több tízezres összegekben reménykedhet.


A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a STORY4. A műsor eredetije először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut, igaz már csak a délutáni műsorsávban, azonban minden hétköznap. Jó pár évvel ezelőtt itthon is jó ideig sikeres volt a játék, s a tavaly újrafényezett produkció beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a folytatás erre utal, bár a műsorvezető-csere nyomán akár kételkedhetnénk is benne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daell Drow #5
    Elolvastad a cikket?
    "A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a STORY4."
  • Jawarider #4
    Gyerekek ez még megy??? (Nincs bajom a műsorral, csak utoljára amikor hallottam róla még gyerek voltam...)
  • xido #3
    STory4..ha véletlenül kapcsolok oda évente egyszer,akkor már sokat mondtam:)
  • jeti00 #2
    egyedül Klausmann Viktor miatt volt nézhető. mondjuk jókat nevettem amikor kiforgatta valaki pl a 20000-es tételt és Árpa kb kiröhögte h mit küszködik ilyen 'apróért' :D
  • GaborT28 #1
    Már azt hittem Annácska vagy Alekosz.