Szekeres Viktor

10 képből összefűzött gigantikus Hobbit-plakát

Nem valószínű, hogy sok szebb, A hobbit: Váratlan utazáshoz készült plakátot fogunk látni a közeljövőben, hiszen a pár napja a netre is kikerült gigantikus banner minden részletében csodálatos.

Újabb reklámanyagot kapott a Warner Bros. és az MGM közös filmje, A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey), ezúttal egy csodálatos és hatalmas bannert, ami nagyjából elmeséli a film történetét. Mint látható a banner több, egyéni plakátképeknek is beillő részletből áll össze - természetesen felnagyítva érdemes megnézni, majd pedig azon morfondírozni, hogy nézne ez ki a hálószobánk falán.

Klikk ide!

Az Entertainment Weekly-ben megjelent kép, akárcsak az előző plakát, a San Diegóban megrendezésre kerülő Comic Con előfutára. A rendezvényen várhatóan újabb információkat tudhatunk meg a filmről, s talán a különböző vetítések keretében bemutatott anyagok egyike-másika még a netre is utat fog találni. Aki élőben akar hozzájutni az infókhoz, annak a nagyobb filmes oldalak szombati látogatását ajánljuk, hiszen többségük liveblog keretében fog beszámolni a Comic Conon tartandó Hobbit-panelről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #4
    Le a kalappal. Nagyon szép.
  • nessboth #3
    Ide vele tapétának a szobámba!
  • Etinger #2
    MINŐSÉG. ez a mérce.
  • Nabateus #1
    Varom...