Szekeres Viktor

Remek videó a Spartacus utolsó szezonjához

Még fél évünk van a Spartacus-tévésorozat harmadik szezonjának bemutatkozásáig, de a Starz csatorna újabb videóval rukkolt elő a forgatásokról, melybe talán egy-két spoiler is becsúszott.

Bár még meglehetősen messze van a Spartacus 3. szezonjának, a War of the Damned-nek januári kezdése, a sorozat stábja termés már készülődik és forgatja az utolsó évadot. A Starz csatorna színfalak mögé bekukkantó videójának köszönhetően mi is megnézhetjük, hogy éppen mi folyik a díszletekben, melyeket később számítógéppel fognak felturbózni, főleg a hátterek tekintetében.


Az Új-Zélandon forgatott sorozat befejezését sokak számára váratlanul jelentette be a csatorna, annak ellenére, hogy remek, egymilliót is meghaladó nézettséget produkált. Steven S. DeKnight, a sorozat készítője viszont valószínűleg nem ment különösképpen falnak a hír hallatán, hiszen bebiztosította magát a Starznál egy új sorozattervvel. Az Incursion ugyan még nem kapott berendelést, de az biztatóan hangzik, hogy a készítő a HALO és az Elit alakulat elegyének tartja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #7
    Azért van vége, mert azt mondják, nem azért, mert megírták és rájöttek, hogy meghal az utolsó részben. Hülyék lesznek megölni, amikor később még elővehetik.
  • uv #6
    nem hát. valószínűleg elhajózik Afrikába és misszionáriusnak áll

    ha nem mekken meg akkor mi a faszért lenne vége a sorozatnak?
  • koschwarz #5
    egyrészt kösz a starz-nak, hogy még az hbo-nál is bátrabbak voltak egy sorozatban, már ami a szexet és az erőszakot illeti, mindamellett, hogy a karakterek és a sztori is kiváló...másrészt kapja be a starz. kicsit érthetetlen a sorozat lezárása. más örülne, ha ilyen aranytojást tojó tyúkot kapna.

    ugyanakkor még mindig jobb, mint az évadok végtelenségig történő erőltetése, amíg lapos és unalmas nem lesz.

    kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha andy whitfield nem hal meg.
  • kalapos01 #4
    Nem fogják kinyírni.
  • uv #3
    elnéznék még belőle vagy 10 évadot is, no de hát egyszer csak meg kell halnia szegény Spartacusnak.
  • G_ArchAngel #2
    Milliok soha nem fogjak megbocsajtani a Starznak, hogy egy ilyen sikersorozatot megvagtak es osszetomoritettek.
  • Mister #1
    Várjuk