Szekeres Viktor

Újabb gyönyörű plakát jött a Hobbithoz

Gyönyörű Gandalfos plakáttal kedveskednek A hobbit-filmek készítői a San Diegóba látogató képregény- és filmrajongóknak. A kockák legnagyobb amerikai rendezvényére hétvégén kerül sor.

Nyakunkon a San Diegóban megrendezésre kerül Comic Con, s ez nemcsak azt jelenti, hogy az elmúlt napokban igencsak elapadtak a filmes hírek (minden stúdió jövő hétvégére tartogatja szenzációs, vagy szenzációsnak szánt bejelentéseit), hanem azt is, hogy nem egy Comic Conos reklámanyag készült el, melyet nyilvánosságra lehet hozni. Ilyen például az első Hobbit-film, A hobbit: Váratlan utazás gyönyörű plakátja, amely sok szoba ékévé válhatna.

Természetesen ez a kép is Peter Jackson Facebookján tűnt fel először, mely igazán rendelkezhetne több követővel is, mint a jelenlegi 552 ezer, hiszen például Vin Dieselnek 33 millió van. (Természetesen egy rendező és egy színész népszerűsége még véletlenül sem említhető egy lapon, de tanulságos a nagyságrendbeli különbség.) A Hobbit-filmek forgatása egyébként éppen a napokban fejeződött be, így aki számít, ott lesz San Diegóban a július 14-én megrendezésre kerülő Hobbit-panelen, melyet minden bizonnyal jó pár filmes oldal fog liveblog formájában kommentálni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #3
    Áhh, én sem.. :D
  • rolika #2
    Á, nem várom ezt a filmet :-)
  • bcrics #1
    Szép, jó lenne egyszer kiruccani egy ilyen comic conra-