Szekeres Viktor

Újabb nagyszerű Hobbit-videó került fel a netre

A Hobbit-filmek készítői továbbra is magas szinten szolgálják ki a rajongókat. Pár órája került fel a netre a Hobbit forgatási naplójának a hetedik része, mely ezúttal a stúdiómunkálatokat mutatja meg.

Peter Jacksonék nem lankadnak, folyamatosan gyártják a színfalak mögé pillantó Hobbit-videókat, s szolgálják ki ezzel azokat, aki már nagyon várják december 13-át, amikor itthon bemutatásra kerül A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey), mely az első része lesz a két epizódból álló történetnek. A valószínűleg extraként a DVD-re is felkerült filmet ismét saját Facebook-oldalára tette fel a rendező.


A legújabb videó 14 perces és ezúttal a Stone Street Studióban kalauzolnak minket körben. Annak idején a létesítményt a Gyűrűk urához építették, de az akkori kis stúdióból mára egy hatalmas komplexum lett. A kamerák nagyjából minden épületen végig kísérnek minket, a stúdió minden zegébe-zugába bepillanthatunk, s közben természetesen pár készülő jelenetet is elcsíphetünk a Hobbitból, hogy a végén egy meglepetés vendéggel záruljon a kirándulás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tyty #7
    A kiscsávó a "Charlie és a csokigyárban" is szerepelt ő volt egyszemélyben az umpalumpa törzs, ha jól emlékszem. Valami kismilliószor kellett ugyanazt eltáncolnia mindig egy kicsit másképp. Jó arc!
  • CaptainRumi #6
    Menj!
  • Cefet #5
    Apám, Te aztán biztosan nem IQ-ra gyúrtál...
  • bcrics #4
    A vége Epic xD
    Amúgymeg kisköcsög Legolast lekardozhatnák már végre.Menjek Gay filmekbe.!!
  • Andrews2007 #3
    A kiscsávó nem sokat változott már a Gyűrűk Ura idejében is dublőr volt mellette poénkodott. :D
  • endrev #2
    A normálatlanok..! :D
  • Al Ashrad #1
    De kemény a kiscsávó a végén!