Szekeres Viktor

Magyar színész, sportoló és rapper a Die Hard 5-ben

Osztják a szerepeket: magyar modellt, sportolót, rappert, tévés producert és természetesen valódi színészt is láthatunk majd a Die Hard - Drágább, mint az életed című filmben.

Már javában folyik az ötödik Die Hard-film, az A Good Day to Die Hard (magyarul: Die Hard - Drágább, mint az életed) forgatása, s már Bruce Willis is részt vesz a munkálatokban. A napokban derült ki, hogy a film eddig bejelentett szereplői között ott lesz még Cole Hauser és a Szökés című sorozatból ismert Amaury Nolasco is. De persze a készítők magyarokat is fognak alkalmazni a filmben, és nemcsak statisztaként.

Pár napja az derült ki, hogy Árpa Attila, valamint Bernáth Cecília modell is szerepet kap a filmben, ma pedig a Blikk megírta, hogy Növényi Norbert is szerepelni fog, aki egy orosz maffiózót alakíthat a történet szerint Moszkvában játszódó történetben. A lap már megerősített értesülései mellett arról is beszámol, hogy a fentiek mellett Oszter Sándor és Ganxsta Zolee is részt fog venni egy kisebb szerep erejéig a forgatásokon, azonban konkrétumokat még nem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #17
    Ott van kapásból a Pintér Sanyi... Nem színész, de magát alakítaná, még lehet h oroszul is tud beszélni egy kicsit magától.
  • Aldo Moro #16
    Mondjuk Viktort és társait nem lehetne bevenni a stábba? És véletlenül úgy járnának, mint annak idején szegény Brandon Lee.
  • sata75 #15
    elég sok lehetőség van a parlamentben... onnan lehetne válogatni. :)
  • shenmuedc #14
    Egy kalap szar is lett! Bár a Magyaroktól függetlenül.
  • Szefmester #13
    Gondolom akkor orosz maffiózónak jobbakat tudsz.. mondanál párat? És ne a barátok közt stábjából...
  • Hirvaer #12
    Valakinek fel kéne hívni a producerek figyelmét, kiszedték ezeket a minőségi elemeket, de pákót meg győzikét benn felejtették a majomketrecben!

    Az rendben, ha egy film forgatási helyszínén élő nemzetiségűeket beválogatnak a kérdéses filmbe, de azok ne ilyen Árpa meg Növényi féle harmadrangú tamásbátyapöcsök legyenek..
  • BalMat #11
    Növényi már a Vörös zsaruban is orosz maffiózó volt. :)
  • csabipapo #10
    Ha nem lesz szövegük nem lesz gáz. Viszont Willis annó mondta is interjúkban ,hogy ő már öregesebb karaktereket fog játszani. És a RED ,Surrogates című filmek nagyon is jók! A Die Hard 4,az meg más tészta,de ugyanolyan szerethető film.
  • jackoneill90 #9
    felpontoztalak
  • jackoneill90 #8
    Vajon tudnak még ennél is jobb címet ha lesz következő ??