MTI

Magyarországra érkezett Bruce Willis

Feleségével, Emma Heming Willis-szel és újszülött gyermekével csütörtökön Budapestre érkezett Bruce Willis amerikai filmszínész az A Good Day to Die Hard című szuperprodukció forgatására.

A sztár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljára érkezett, ahol Adam Goodman, a film magyarországi producere várta. Bruce Willis április elején született, Mabe Ray Willis nevű gyermekét elrejtette a sajtó munkatársai elől, ő maga azonban kedélyesen integetett a fotósoknak, újságíróknak és a helyszínen várakozó rajongóknak. Bruce Willis rendőri biztosítással hagyta el a helyszínt.

A Die Hard-sorozat ötödik darabja, amelynek munkálatai már több mint egy hete folynak Budapest belvárosában, 86 napig forog Magyarországon több helyszínen. A filmet eredetileg Csehországban forgatták volna, ám a bizonytalanná vált cseh pénzügyi támogatási rendszer miatt a stáb végül Magyarországot választotta. A film rendezője John Moore, a forgatókönyvet Skip Woods írta. A bemutatót 2013. február 14-ére, Valentin-napra időzítették. A történet főként Oroszországban játszódik, ahova John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney alakít.


A filmforgatás miatt Budapest belvárosában több helyen lezárások vannak. Csütörtök estétől lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat az Arany János utca és az Andrássy út között, a Révay utcát, a Lázár utcát, az Ó utcát a 9-es szám és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Bajcsy-Zsilinszky közt, a Révay közt, a Káldi Gyula utcát az Andrássy út és a Révay utca között, valamint a Dobó utcát. A forgatás ideje alatt, csütörtökön 20 órától a Bajcsy-Zsilinszky út forgalmát észak felől a Podmaniczky utca - Nagymező utca - Kálmán Imre utca csomópontban, dél felől az Andrássy út - József Attila utca csomópontban elterelik. A forgatási területekre csak az ott lakók mehetnek be kísérettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #7
    Majd ha lesz egy emlékezetes diktátorunk, vagy numbervan mosztvantid nemzetközi gengszterünk, esetleg terroristánk, akkor bennünket is beraknak a scriptbe. Addig meg csak díszletnek leszünk jók.

    A magam részéről ezt pont elégnek tartom.
  • Merces #6
    ..igy akarnak javitani a tárgyalási pozición
  • winnie #5
    "mért nem lehet magyarországon magyarországi jeleneteket forgatni ?"

    mert nem magyarország van a szkriptben? vagy ezentúl csak magyarországon játszódó amerikai filmeket forgassanak itt?

    "rogtön oroszt kell persze mer még mindig azt hiszik hogy itt oroszul beszélnek."

    ez elég súlyos butaság, senki sem hiszi (szerinted tudja valaki, hogy volt közünk az oroszokhoz? sokat feltételezel), nem azért vannak itt, mert oroszul beszélünk.

    "Ja és mostanába minden amerikai akciófilmben oroszokat kell lennyomni ?"

    ha ez kérdés, akkor nem. nagyon kevés akciófilmben kell oroszokat lenyomni. a legtöbben amerikaiakat nyomnak le. nagyon sokban latinókat. máskor meg ázsiaikat, arabokat, és van, hogy oroszokat.
  • Zombee #4
    Ezért kell oroszokat lenyomni:
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20120503-megelozo-csapassal-fenyegeti-moszkva-washingtont.html
  • Alfa Of NS #3
    Reméljük jó sok pénz költ el itt
  • Sir Quno Jedi #2
    Namost mi NATO tagok vagyunk, miért kéne "amcsi rendőrnek" minket lenyomni??! :DDD
  • prophet88 #1
    mért nem lehet magyarországon magyarországi jeleneteket forgatni ?
    rogtön oroszt kell persze mer még mindig azt hiszik hogy itt oroszul beszélnek.
    Ja és mostanába minden amerikai akciófilmben oroszokat kell lennyomni ?