Szekeres Viktor

Halasztják Keanu Reeves Magyarországon forgatott filmjét

Mégsem idén fogjuk megnézni Keanu Reeves új filmjét, a 47 Ronint, ugyanis a Universal Pictures úgy döntött, hogy csak 2013-ban mutatja be azt.

A Universal Pictures közleménye szerint a stúdió elhalasztotta a Keanu Reeves főszereplésével forgatott 47 Ronin amerikai premierjét, mégpedig november 21-ről 2013- február 8-ra. Ez azt jelent, hogy így a 47 Ronin a Lasse Hallström-féle Safe Haven, valamint Steven Soderbergh The Bitter Billje ellen fog versenybe szállni az amerikai nézők kegyeiért, valamint dollárjaiért. Érdekesség, hogy míg a 47 Ronin forgatása rég befejeződött, az A Good Day to Die Hard című Bruce Willis-akciófilmé most kezdődik Budapesten, s ez a film mindössze egy héttel a 47 Ronin után, február 15-én kerülhet mozba.

A 47 Ronint Carl Rinsch rendezte, s Reeves mellett olyan színészek kaptak még benne fontosabb szerepet, mint Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano és Rinko Kikuchi. Reeves a filmben Kait, a számkivetettet fogja alakítani, aki csatlakozik Oishihez, a 47 Ronin vezetőjéhez és együtt próbálják megbosszulni azt a hadurat, aki megölte a mesterüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!