Szekeres Viktor

Idő előtt ért véget a Miami helyszínelők

Az idei évad meglehetősen csonka volt a Miami helyszínelők életében, hiszem mindössze 19 résszel pihent le a sorozat, s az is lehet, hogy többé már nem tér vissza a tévéképernyőre.

Korábban nem egyszer előfordult, hogy a Miami helyszínelők egy-egy szezonja 25 részes volt, de még az írósztrájk-sújtotta időkben is sikerült 21 epizódot leforgatni a népszerű krimisorozatból. Azonban az idei, tizedik évad mindössze 19 részből állt és az Amerikában vasárnap adásba került epizód, amely egy dupla rész második fele volt, az idei szezon fináléját jelentette, sőt, az is meglehet, hogy a sorozat fináléját.


Bár egyelőre még nem született döntés a Miami helyszínelők további sorsáról, hogy folytatódhat-e a sorozat jövőre is a 11. évaddal, azt látni, hogy a CBS csatorna ezúttal nem tartja magától értetődőnek az új szezont, hiszen a pár hete általuk berendelt 16 sorozat között nem szerepelt a második CSI-széria. Az, hogy Horatioék visszatérhetnek-e valaha a tévéképernyőre, legkésőbb május közepéig kell eldöntenie a CBS-nek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    A fapofás okoskodó beszólásai sokszor irritálóak. Az ezerarcú színész 2 :)
    Mondjuk egyszer láttam egy képen smink nélkül ... nincs is arca :)
  • harmi2009 #3
    Nem volt nehéz eljátszania. Ő is csak 1 arcú színész.
  • Griphons #2
    Nem vagy egyedül. Én sem bírom azt a pozőr kis mitugrász semmirekellőt :) Hogy örültem, amikor az egyik részben lelőtték :D Csak sajna kiderült, h megjátszotta :(
  • AZTA #1
    úúúú hogy én hogy utálom Horatiot, a szőke hajú és a fekete csajt ebbe... :D Mikor vmék elkezd okoskodni :D Na de ez csak az én véleményem ugyebár.