Szekeres Viktor

Leváltották a fő helyszínelőt, megvan a helyettese

Megtalálták a Helyszínelőkből távozó Laurence Fishburne helyettesét, aki nem más lesz, mint az eddig inkább komikus szerepeiből ismert Ted Danson, aki a 12. szezon első részében fog bemutatkozni.

A CBS csatorna bejelentette, hogy Ted Danson személyében megtalálták a CSI-ból két és fél évadnyi helyszínelés távozó Laurence Fishburne helyettesét. A Cheers-ből, A hatalom hálójában-ból és az Író és kamuhősből ismert, sokszorosan Emmy-díjra jelölt Danson a Helyszínelők 12. szezonjának premierjében száll be a Las Vegasi különítménybe, de karakteréről egyelőre nem lehet sokat tudni, mindössze azt, hogy tényleges főnöke lesz a laborosoknak és Portlandből érkezik.


A szeptember 21-én visszatérő, még mindig a világ legnézettebb sorozatának számító Helyszínelők életében egyébként is új korszak kezdődik, hiszen 11 évadnyi csütörtöki lét után idén ősszel már szerdán 22:00-s kezdettel lesz látható a CBS-en. A csatorna egyébként sajtóközleményében sietett leszögezni azt, hogy a szerep nem érinti Danson másik, HBO-s sorozatát, az Író és kamuhőst, mely 3. évadának forgatása nemrég fejeződött be, s ha folytatódik valamikor, Danson akkor is dolgozhat rajta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #3
    "Ted Danslow a milliárdos":D
  • Angelus1991ster #4
    "Ted Danslow a milliárdos":D
  • [UNQL]Echo #2
    Sztem te Ted McGinley-re gondoltal
  • COOLancs #1
    Remélem Al Bundyt és Marcy-t is hozza magával xDD