Szekeres Viktor

263 epizód után búcsúzik a Helyszínelőktől

Újabb eredeti csapattagtól válik meg a Helyszínelők című krimisorozat, ezúttal a tavasszal bejelentett terveknek megfelelően a Catherine Willows-t alakító Marg Helgenberger búcsúzott el.

Marg Helgenberger tegnap befejezte befejezte utolsó Helyszínelők-epizódjának forgatását, ami azt jelenti, hogy 263 epizód után búcsúzik a népszerű krimisorozattól. A Catherine Willows-ként megismert Helgenberger utoljára a tervek szerint január 25-én jelenik meg a sorozatban a CBS csatornán, ahol már a helyettesét is megtalálták Elisaneth Shue személyében.


Az 53 éves színésznő 2000 óta dolgozik a jelenleg 12. szezonjában járó sorozaton, s távozásával csak ketten maradnak az eredeti csapatból: a Stokes-ot alakító George Eads, valamint Paul Guilfoyle (Brass). Az utolsó forgatási napon jelenlévő újságírók persze már az esetleges visszatérésről kérdezték Helgenbergert, aki elmondta, hogy természetesen nem zárja ki, hogy egyszer még feltűnik vendégszereplőként a sorozatban. Erre az utolsó részben lehet a legnagyobb esély, vagy esetleg akkor, amikor William Petersen is úgy dönt, hogy ismét ellátogat a CSI forgatásainak helyszínére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    a többiekről nem tudok, de sarah tuti nem volt az első részben, mert ott mintha kinyírtak volna egy újonc helyszínelőt. nem az ő helyére jött?
  • Cekrény #1
    Ketten maradtak? Eric Szmanda mint Sanders, Robert David Hall mint Robbins doki és most itt van még Sarah Sidle is (Jorja Fox), igaz ő egyszer már kiszáltt a sorozatból.