Szekeres Viktor

Két főgonoszt kapott a Die Hard 5

Gyarapodni kezdett az ötödik Die Hard-mozifilm szereplőgárdája. A jók oldalán lévő két főszereplőhöz ezúttal két olyan színész csatlakozott, akik a rosszakat fogják erősíteni.

A Variety adott hírt arról először, hogy két színész is csatlakozott a Drágán add az életed! című akciófilm-sorozat ötödik epizódjához, mely az A Good Day to Die Hard címet fogja viselni. Mindkét színész, Sebastian Koch és Yulia Snigir is rosszfiút, illetve -lányt fog alakítani, bár arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen karaktert. Előbbit nemrég láthattunk az Ismeretlen férfi című filmben, utóbbinak pedig ez lesz az első angol nyelvű produkciója.


Rajtuk kívül még Bruce Willis, valamint a fiát alakító Jai Courtney szereplése biztos a filmben, melyet a tervek szerint részben Magyarországon forgatnának májusban. A történet ezúttal nemzetközi lesz, hiszen a New York-i zsaru Moszkvába fog kerülni, ahol nem csak a saját és fia testi épségét próbálja megvédeni, hanem a demokráciát és a világ biztonságát is. Az A Good Day to Die Hard premierje 2013. február 14-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Risu Führer #3
    tökmindegy hogy nagypapát alakít e ha nem másnapos és nem bagózza szét a fejét.legalább a négyben a fasza szövegek megmaradtak.
  • AZTA #2
    Remélem Willis nem megint a nyugdíjas nagypapát fogja alakítani mint a 4-ben, a RED-ben és még a Két Copperben is. Tehetne úgy mint Stallone, hogy nem foglalkozik a korával és egy a harmadik részhez hasonló filmet csinál. :D
  • anubys1984 #1
    Áprilistól szeptemberig forog a film (legalábbis nálunk).