Szekeres Viktor

Ilyenek lesznek a Men in Black 3 űrlényei

Közeleg a Men in Black premierje, s bár egyelőre még nem kaptunk új előzetest, a 3D-ben forgatott film gonosz űrlényeiről érkezett pár fotó. Nem biztos, hogy szívesen összefutnánk velük.

A Stark Industries kirakott a honlapjára öt, színfalak mögötti felvételt a Men in Black - Sötét zsaruk 3-hoz (Men in Black 3), melyeken a film múltbéli földönkívülijei láthatóak. Az űrlényekkel pedig nem más pózol, mint készítőjük, Rick Baker. A képeken egyébként feltűnik a Sötét zsaruk 3 főgonosza is, akit a scifi-komédiában Jemaine Clement fog alakítani.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mint az ismeretes, a várva várt folytatásfilm itthon az amerikai premier előtt egy nappal, május 24-én kerül bemutatásra, természetesen szinkronizálva és természetesen 3D-ben, de ahogy a filmek zöménél, itt sem lesz fontos a 100%-os műélvezethez a térhatás. S remélhetőleg azt sem fogja megszenvedni a Men in Black - Sötét zsaruk 3, hogy Tommy Lee Jones ezúttal kevesebb időt tölt el a vásznon, hiszen a film egy része a hatvanas években fog játszódni, amikor Josh Brolin fogja alakítani karakterét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • semmikozod #3
    Szuper! Nem CGI hanem igazi maszkok! Egyelőre nagyon ígéretesnek tűnik a MIB3.
  • ata4100 #2
    Ott leszek az első 4nap valamelyikén a Malom Moziban. :D Ami nagy szó mert már több éve, hogy nem jártam moziban.
  • tomboy013 #1
    Az év egyik leginkább várt filmje számomra. Remélem az első rész színvonalát fogja ütni.