Szekeres Viktor

Remek rendezőket kapott az új Bad Boys-mozifilm

Augusztusban kezdődhet az új Bad Boys forgatása.

Sok időpont-módosítás után legutóbb arról volt szó, hogy a Bad Boys új része, a Bad Boys for Life 2018. november kilencedikén kerül bemutatásra a mozikban, de ez nemrég törölve lett, így pár hónapja biztossá vált, hogy jó eséllyel 2019-es vagy 2020-as lesz a premier. Nos, jelen állás szerint a 2019-es dátum a valószínűbb, hiszen eldőlt, hogy a harmadik epizód forgatása augusztusban kezdődhet el.

És mindez azért dőlhetett el, mert úgy néz ki, hogy megvan a rendezője a filmnek. Vagyis a rendezői, hiszen a Deadline értesülései szerint a Sony Pictures Adil El Arbival és Bilall Fallahhal tárgyalnak kapcsán, hogy ők dirigálják a Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével terezett akciómozit. Érdekesség, hogy a belga rendezőket legutóbb a Beverly Hillsi zsaru negyedik részével hozták összefüggésbe. Hollywood nem most fordul először sikeres európai rendezőkhöz, ha egy közönségfilmet kell rendezni, s a belga duó mindenképp nagyon izgalmas választásnak ígérkezik, hiszen korábbi munkáik között ott van a nagy sikerű, 2015-ös thriller, a Fekete , de ők rendezték az Image-et is, valamint az idei Patsert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    50 évesen azért nem szükségszerű a pocakos rendőr, Bruce Willis sem volt pocakos a legutóbbi Die Hard-ban. Hülyén is nézne ki egy olyan mozgalmas sorozatban. Ahogyan a Bad Boys-ban is, mivel nem kimondottan aktakukacok a fő karakterek. Ezért nem lenne jó ötlet egy új Halálos fegyver sem.
  • Zombee #5
    Gondolom valamennyire ő is összekaphatja magát addig. Nem játszott mozifilmben 7 éve, és úgy igazán másban se pár sorozatepizódot leszámítva. Will Smith pedig folyamatosan szerepel akciófilmekben is.
  • kalapos01 #4
    Ahogy kinéz? Láttál már rendőrt? Hogy kéne kinéznie egy 50+ éves rendőrnek? Attól, hogy tőle nem jössz izgalomba szexuálisan, még lehet jó egy szerepben.

    Mondjuk csinálhatnék úgy, mintha meglepődnék ilyet olvasva, de nem véletlen, hogy Hollywood ennyire az esztétikára helyezi a hangsúlyt, hiszen a tipikus fogyasztónak az a fontos a színésznél, ahogy kinéz, és nem ahogy játszik vagy amilyen a történet. Legyen mindenki gyönyörű és izmos, még az 50 éves pocakos zsaruk is.
  • petrov144 #3
    Valahogy nem hiszek már ebben a projektben. Még Will Smith tartja magát de ahogy Martin Lawrance kinéz...
  • Sequoyah #2
    Hogy hogy mitol belgak?:D Attol amitol te magyar vagy, Belgiumban szulettek, es nottek fol.
    Egyebkent pedig az utolso bekezdes emliti is, hogy mostanaban gyakori, hogy vilagszinten ismeretlen rendezok kapnak nagy filmeket, most ennek egy ujabb peldajat lathatjuk. Gondolom azert, mert vilagszinten ismert rendezok sorra buktak be a filmeket, mintha kezdok lennenek, de legalabbis unalmasak, es akkor miert ne kaphatnak valodi "kezdok", uj szint hozva a piacra?
  • Zombee #1
    Hallott már valaki ezekről a filmekről? Meg mitől belgák?