Szekeres Viktor

Will Smith végre egy komoly és nagyszabású scifi főszereplője lesz

Will Smith lehet, hogy ezúttal jó filmet választott.

A Paramount Pictures és a Skydance Media bejelentette, hogy 2019. október negyedikén kerül bemutatásra az amerikai mozikban a Gemini Man, melyet az az Ang Lee fog rendezni Will Smith főszereplésével, aki korábban többek között a Tigris és sárkányt, valamint a Pí életét vitte sikerre, bár az is igaz, hogy legutóbbi projektjével, a Billy Lynn hosszú, félidei sétájával hatalmasat bukott.

A Gemini Man forgatókönyvét a Game of Thrones egyik készítője, David Benioff írta, és a történet egy idősebb nemzetbiztonságis ügynökről fog szólni, aki megpróbál visszavonulni, de kiderül, hogy valaki meg akarja őt ölni, és saját fiatalabb klónját küldték rá, hogy elvégezze a piszkos melót. Érdekesség, hogy a Gemini Man jogait nemrég vásárolta meg a Skydance miután a Disney és Jerry Bruckheimer két évtizeden át fejlesztette a projektet, de az végül nem haladt semerre, köszönhetően annak, hogy a számítógépes trükkök nem voltak elegendőek arra, hogy egy színész eljátszhassa a kettős szerepet.

A filmet Darrem Lemki előzetese pitch-e alapján kezdték el fejleszteni, később Brian Helgeland ésAndrew Niccol is írt hozzá szkriptet, s egy ideig úgy volt, hogy Tony Scott lehet a rendezője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    " jó filmet"

    szerintem ez majd akkor dől el, ha megnéztük