Szekeres Viktor

Több mint 20 sorozat folytatását jelentették be

Majd két tucat sorozat rajongói csaphattak a levegőbe, ennyi szériáról dőlt el, hogy folytatódhat jövőre is. Két Helyszínelők változat azonban veszélyben van.

Melyik a legjobb Helyszínelők-sorozat?
  • Az eredeti, a Las Vegas.
  • New York.
  • Miami.
Az amerikai CBS tévécsatorna a napokban jelentette, hogy mely sorozatokkal kíván számolni mindenképpen jövőre, azaz a 2012-2013-as tévés szezonban. A megújított szériák nagy része májusi fináléjukat követően ősszel folytatódhat Amerikában 22 új epizóddal. Két hónap múlva pedig az is kiderül, hogy melyik az az esetlegesen egy-két sorozat, amiket csak egy fél évadra, 13 epizódra rendel be a csatorna.


A bejelentett sorozatok listájának alapos átnyálazását követően sokak számára kiderülhet, hogy sem a Miami helyszínelők, sem a New York-i helyszínelők nem szerepel a kedvezményezettek között. Mindez nem azt jelenti, hogy véget érne a két CSI-sorozat, a CBS-nek májusig van ideje döntést hozni, addig felmérhetik, hogy a bemutatásra váró új szériák milyen teljesítményt nyújtanak, s azt is, hogy a friss sorozattervek, a pilotok miképp sikerülnek. S valószínűleg ezzel párhuzamosan tárgyalások is folynak a CSI: Miami és a CSI: New York gyártó stúdiójával, készítőivel, valamint a lejártó szerződéssel rendelkező színészekkel, mert ezen sorozatok apadó nézettségét a meglehetősen magas gyártási költségek csökkentésével lehet valamilyen szinten kompenzálni.

A CBS a komédiái közül pár tavaly megújította a 2012-13-as évadra az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) és az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozatait, s most már azt is biztosra lehet venni, hogy az újonc 2 Broke Girls visszatér a második szezonnal, valamint a Mike és Molly (Mike & Molly) a harmadikkal. Kérdés, hogy a csatorna mihez kezd a Rob és a Egy kapcsolat szabályai (Rules of Engagement) című komédiáival, ezek sorsáról valószínűleg csak májusban lesz döntés. Ugyancsak nem tudni semmit a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) jövőjéről - a sorozat nézettsége abszolút rendben van, Ashton Kutcherrel sikeresebb, mint Charlie Sheen utolsó szezonjában, azonban még jelenleg is folynak a bértárgyalások a nyáron egy évadra aláíró színésszel.

A CBS csatorna rengeteg krimisorozata közül már biztos, hogy folytatódni fog A mentalista (The Mentalist), a Gyilkos elmék (Criminal Minds), a Hawaii Five-0, a Zsaruvér (Blue Bloods) és a CSI, azaz az eredeti Helyszínelők is visszatérhet a 13. szezonjával. Az újonc krimik között A Célszemély (Person of Interest) készítői készülhetnek a második szezonra, a Felejthetetlen (Unforgettable) sorsa azonban még kérdéses. Természetesen Amerika két legnézettebb sorozatának, az NCIS-nek és az NCIS: Los Angelesnek sem fenyegeti jövőjét semmi, előbbi a tizedik, utóbbi a harmadik évadával folytatódhat ősszel. Gyenge nézettsége ellenére A férjem védelmében (The Good Wife) is visszatérhet jövőre a negyedik szezonjával, köszönhetően annak, hogy a csatorna legelismertebb szériájáról van szó.


A többi amerikai országos csatorna is elkezdett egyébként mozgolódni, például az NBC vezetősége eldöntötte, hogy jövőre is folytatja a Grimm című krimisorozatot, valamint a Kasszasiker című színházas szériát. Az ABC pedig sajtóértesülések szerint bármelyik nap bejelentheti, hogy újabb szezonnal ajándékozza meg a Once Upon a Time, a Revenge, a Grace klinika (Grey's Anatomy), a Moden család (Modern Family), a Castle, A kondom el van vetve (Suburgatory), a Last Man Standing, A semmi közepén / Családom és egyéb emberfajták (The Middle) és a Happy Endings készítőit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #38
    *tobbet jelent majd, megha ezt keptelen is leszel megerteni. Gonosz telefon.
  • Pretorian #37
    Csak azert jovok vissza, mert remenykedek, hogy vegre sikerul ravilagitanom arra, hogy rohadtul nem kene olyan embereket korrigalnod es elmes megjegyzesekkel lefele nyomnod, akik rohadtul nem kivancsiak erre, es ezt a kommentjeid ertekelesevel tudomasodra is juttatjak.
    Kepzeld, most telefonrol jottem fel, es kizarolag azert, hogy valaszolhassak! Na erre varrjal gombot
    , hahah!
    Es egeszen addig fogok visszajarni, amig annyi negativ ertekelesed lesz, hogy mar a hozzaszolasaid sem fognak megjelenni az oldalon. Es tudod miert? Mert az jelent majd minden szonal
    minden szonal baratom. Nem csak seggfejek jarnak ide, megha ezt behe
  • SirLord #36
    Amikor ilyen posztokat látok, mindig ez jut az eszembe:
    http://funny-pictures-blog.com/wp-content/uploads/2011/09/Geek-guy-MEME.jpg
    Tán te vagy az?
  • winnie #35
    "Tudod nekem van más dolgom is"

    viszont most, hogy találtál flame partnert 10 órakor, 12 órakor és hajnal 6-kor nem volt más dolgod. előttem a kép, ahogy hajnalban megnézted remegő kézzel, hogy kaptál-e választ, hogy válaszolhass.

    szerintem ez érdekes jelenség. a gond nem ezzel van, hanem:

    "hogy gyökér módon kötekszel itt orrba-szájba nagy erőkkel."

    ez a gyökér? oké, mindig tanul az ember. másnak az, hogy a kommented így kezdődött "Helyszínelők...mi a ráknak van ennyi?" de vajon hol látod a nagy erőt? "2004 óta van ugyanannyi csi sorozat. elég lassan lesz minden városnak" - nem tűnik annyira nagy erőnek.

    hidd el, nem meglepő a dolog. teljesen általános jelenség, hogy valaki besérül egy ártalmatlan kommenttől (eleve minek kommentel, aki érzékeny? child, please:) és ilyenkor jön az, hogy elkezd vagdalkozni és nem veszi észre sajnos, hogy ezzel pont azt csinálja, amit a másik kommentjénél kifogásol, s ha arról van szó, akkor lesüllyed a másik általa feltételezett szintjére.

    de én rendes vagyok, így írtam egy kommentet, amire ismét reagálhatsz.
  • Pretorian #34
    Jah mert most kerültem gépközelbe. Tudod nekem van más dolgom is. Azt meg ne várd hogy majd annyiban hagyja itt valaki hogy gyökér módon kötekszel itt orrba-szájba nagy erőkkel. Nem is értelek, majdnem annyi ideje jársz ide mint én.
  • DrTre #33
    Tudod, nem szólok bele olyan dolgokba, amikről nem tudok semmit. Szted miért utálom az NCIS-t? Mert nem láttam egy részt sem? Ha pedig nem veszed észre, hogy mindegyik ugyanarra az alapkoncepcióra épül ugyanazokkal a karakterekkel, akkor az a te szűklátókörűséged és nem az én hülyeségem. Erről vitatkozhatunk nyugodtan, de ez annyira köztudott és egyértelmű, hogy fölösleges.

    Én csak annyit írtam, hogy az egy szar sorozat, az összes CSI közül a legszarabb, de ez az én véleményem, nem is hülyéztem le mást amiatt, hogy szereti, de azért kíváncsi lennék rá, hogy miért. Ha pedig csak belém kötni akartál, akkor bocs.
  • winnie #32
    "Lazíts ember."

    te kezdtél el rugózni egy 3 nappal ezelőtti kommenten, amivel már senki sem foglalkozott.
  • winnie #31
    sajnos nekem ez a munkám, muszáj csinálni, meg kell élni valamiből. de láthatod, ő is írja, hogy nem vicces. el kell fogadnod, hogy neked ez a fajta humor tetszik. én például nem keresem az okokat, hogy miért tartod viccesnek.
  • Seth74 #30
    Én nevettem rajta.
    De ez biztosan csak azért történhetett meg, mert én nem ülök naphosszat a képernyő előtt ülve sorozatokat nézve és elemezgetve több webes felületen is.
  • Pretorian #29
    A Makkoshotyka tényleg nem vicces.
    Én pl. amikor meghallottam, azonnal elsírtam magam, kedélyjavítókat is szedtem utána sokáig.
    Nem személyeskedés képpen, de mikor jöttél ki a szobádból utoljára? Kit izgat hogy mikor volt aktuális, most komolyan? :)
    Lazíts ember. Én is örülök neked, viszont legalább velem nem örülnek együtt a szabad géphasználat áldásait élvező ápoltak. ;)