Szekeres Viktor

Újabb zseniális Hobbit-videó került fel a netre

Peter Jackson újabb videóajándékot nyújtott át a rajongóknak, hiszen elkészült a Hobbit 1. és 2. részének forgatásáról szóló hatodik produkciós videó, mely színvonala hozza az előző kisfilmekét.

Peter Jackson rajongó-központúságáról már gyakran meggyőződhettünk, s pár napja valószínűleg ismét köszönetet mondtak az égieknek a Tolkien-rajongók, hiszen a Hobbit Facebook oldalára újabb produkciós napló került fel, sorrendben a hatodik. Az idehaza december 13-án bemutatásra kerülő A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey), valamint a második rész forgatásáról ezúttal 12 percet vágtak össze az extra tartalomért felelősek.


A készítők továbbra is nagyszerű és információdús betekintést nyújtanak a színfalak mögötti munkálatokban. Akárcsak az ötödik videónaplóban, ezúttal is a terepen történő forgatásokat mutatják be, az egyes helyszínek kivétel nélkül lenyűgöző látványt nyújtanak. Ezúttal az Andy Serkis által vezetett második stáb munkálataiba is belepillanthatunk, s a képeket, mint eddig is, a színészek röpke megnyilvánulásai dobják fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Hetty néni nélkül kutyagumit nem ér az egész.
  • COOLancs #3
    Most akkor kinek a hobbija a zsákos dildó?
  • kandeláber #2
    A hobbit: Váratlan utazás rövid története: Zsákos Bilbó megérkezik Avonleabe, ahol találkozik Sarah Stanleyvel és Felix Kinggel.
  • Narxis #1
    Nagyon jók ezek a videók.