Szekeres Viktor

Az év híre az Indiana Jones-rajongóknak

Tavaly a Star Wars-rajongók örülhettek kedvencük Blu-ray-megjelenésének, idén az Indiana Jones-fanatikusokon a sor, hiszen Steven Spielberg filmjeit olyan minőségben láthatjuk, mint még soha.

Már most, márciusban kijelenthető, hogy sokaknak, főleg az Indiana Jones-rajongóknak minden bizonnyal az év híre az, hogy ősszel megjelenik BD-n az Indy-filmek teljes gyűjteménye a Paramount Home Media Distribution kiadásában. A kiadvány természetesen az eddigi legjobb kép- és hangminőségben fogja tartalmazni a filmet, Az elveszett frigyláda fosztogatóit, az Indiana Jones és a Végzet Templomát, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagot és az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát.


A kiadványon elvileg nem lesz rajta az eddig megjelent összes extra, azonban azok krémje, a legjobb dokumentumfilmek, interjúk mindenképpen helyet kapnak a BD-n is, sőt, vadonatúj anyagokat is találhatnak majd rajta a fanatikusok. Az extrákkal való "bánásmód" egyébként azt is jelentheti, hogy a kiadó nem a plusz tartalmat tartotta ezúttal igazán fontosnak, hanem azt, hogy a kép és a hang minőség valóban kimagasló legyen. Reméljük, hogy itthon is megtapasztalhatjuk majd, hogy milyen a maximális Indana Jones-élmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #15
    Hah, majd pont neked fogom elhinni. :D
  • NEXUS6 #14
    Utána könnyebb lesz, mert megcsinálják számítógéppel az ő gázsiját meg megspórolják!
  • asdasdasd #13
    Esetleg csinálhatnák a következő részt, amíg még él Ford...
  • zola2000 #12
    Ezek a filmek még annó "nézhető" amerikai filmek voltak (ez, és a régi star wars, a vissza a jövőbe triológia se volt rossz), nem mint a maiak, persze rajongónak sem nevezném magam.

    ...bár biztos találnék ma is nézhető filmet amerikából, ha nem azzal kezdeném minden filmnél, hogyha "származási ország usa" vagy "eredeti nyelv angol", akkor vissza nyíl (mert nincs annyi szabadidőm még akkor sem ha keleties a téma : ), de ezeknek a régi ameriakai filmeknek, még valahogy (nem tudom hogy írjam) normális hangulatuk volt. Aztán a 90es évek közepe után valami olyan stílusváltás történt hogy ... nem tudom/akarom követni.
  • kissssss #11
    azt hitem már hogy jön a következő rész, de csak egy lényegtelen komolytalan újra kiadásról van szó.
  • Narxis #10
    Nem elfogadott. Deal with it.
  • hunwhite #9
    Jézusom! Végre nem fogok hülyén meghalni?
    Nyomik!
  • NEXUS6 #8
    Nekem valahogy ezekből a Spilberg/Lukasz hírekről a Szószparknak az a része ugrik be, amit a Indiánadzsonsz 4-ről csináltak.
  • NEXUS6 #7
    15 ezresért viszont kapsz egy BD meghajtót.

    A különbözetből meg tudsz 10 filmet venni.
  • Chocho #6
    Elfogadott a használata, stilisztikai túlzás. Deal with it.

    Egyébként remek hír, ideje lesz beszereznem egy PS3-at, egyre több az igényes BD anyag.