Az év híre az Indiana Jones-rajongóknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Hah, majd pont neked fogom elhinni. 😄

Gaming is believing.

NEXUS6
Utána könnyebb lesz, mert megcsinálják számítógéppel az õ gázsiját meg megspórolják!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Esetleg csinálhatnák a következõ részt, amíg még él Ford...
zola2000
Ezek a filmek még annó "nézhetõ" amerikai filmek voltak (ez, és a régi star wars, a vissza a jövõbe triológia se volt rossz), nem mint a maiak, persze rajongónak sem nevezném magam.

...bár biztos találnék ma is nézhetõ filmet amerikából, ha nem azzal kezdeném minden filmnél, hogyha "származási ország usa" vagy "eredeti nyelv angol", akkor vissza nyíl (mert nincs annyi szabadidõm még akkor sem ha keleties a téma : ), de ezeknek a régi ameriakai filmeknek, még valahogy (nem tudom hogy írjam) normális hangulatuk volt. Aztán a 90es évek közepe után valami olyan stílusváltás történt hogy ... nem tudom/akarom követni.

A

azt hitem már hogy jön a következõ rész, de csak egy lényegtelen komolytalan újra kiadásról van szó.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Narxis
Nem elfogadott. Deal with it.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jézusom! Végre nem fogok hülyén meghalni?
Nyomik!

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

NEXUS6
Nekem valahogy ezekbõl a Spilberg/Lukasz hírekrõl a Szószparknak az a része ugrik be, amit a Indiánadzsonsz 4-rõl csináltak.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
15 ezresért viszont kapsz egy BD meghajtót.

A különbözetbõl meg tudsz 10 filmet venni.

Chocho
Elfogadott a használata, stilisztikai túlzás. Deal with it.

Egyébként remek hír, ideje lesz beszereznem egy PS3-at, egyre több az igényes BD anyag.

Gaming is believing.

Viktor, NEM fanatikus, csak rajongó. A "fanatikus" elvakultságot tükröz magyarul (angolul is, azért csak "fans" nem "fanatic"), a "rajongó" pedig azt, hogy meglát bizonyos értékeket és azokra proaktív érdeklõdést alapoz. Jó lenne, ha nem keltenél szinte minden esetben hányingert a hányingerkeltõ cikkeiddel. Mégha ez most képzavar is. Köszi.
Mintha szamitana....😄DD Ha kepesek voltak uj Sw-t kiadni "sosem latott" maodpercekkel! bovitve, akkor minden lehetseges...
Azért ennek jóval kisebb az esélye. Elvégre itt sokkal kevesebb a trükk, a digitális trükk meg méginkább. Míg a SW jelenetek 80+%-a blue / green screen elõtt történik, az Indiana Jones filmek esetén jó ha 20-30%.
bertino
ja sanszos 😄

aztan majd valaki a fejunkhoz vagja, hogy nem borlehuzas!!!!!!!!111

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gondolom ugyanazt megcsinálják, mint a SW-val. Tehát jövõre várható 3d-ben a mozikban.