17
  • Jawarider
    #17
    Mondja meg nekem valaki, hogy ezek a zombik miért nem haltak még éhen az évek alatt. Sajna sok zombis filmben ezek röhögök. Ez van.
  • Jawarider
    #16
    Bevallom sokkal többet vártam a filmtől. Több fordulatos, izgalmas részt tettem volna bele. Nem is mega méretű akciókra, hanem apróbb izgalmas jelenetekre gondolok. A filmben az egyedüli izgalom amire emlékszem az volt amikor megy le a nap és a zombi kutyák egyre közelebb jönnek...Jó, hogy nem moziban néztem meg. Ez van.
  • Ender Wiggin #15
    Akkor a nyitókép: Will Smith zuhanyozik és az a mutáns bkv ellenőr mossa a hátát. Aztán koppan a földön a tusfürdős flakon. Valakinek le kéne érte hajolni. Cut.
  • IMYke2.0.0.0
    #14
    "Aztán felébred, Bobby zuhanyzik" ...
    Emlékszem, a fél rokonság már az öngyilkosságot fontolgatta, mikor Bobby "meghalt".
    És amikor Pamela felébredt sok-sok résszel később a zuhanyzás zajára és...
    Na, akkor meg a nagymamám a boldogságtól alig találta a szavakat, amikor megkérdeztem tőle:
    "Mama, láttad?"
  • wolruf
    #13
    Csak álmodta. Aztán felébred, Bobby zuhanyzik (ezt a fiatalabbak talán nem értik :) , stb, stb... Simán jó folytatási alap :)

    Nekem is megvan az eredeti BluRay, az alternatív befejezésre alapozni tényleg gonoszság lenne. Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy miért erőltetik az "utolsó ember a Földön" mondatot, lévén a filmből tudjuk, hogy bőven nem. Talán csak nyú jorkban :)
  • Ender Wiggin #12
    "Ezt azért elég nehéz túlélni... "

    Bízz hálivúd zseinális forgatókönyvíróiban. Meg fogják magyarázni. És remélem jaden Smith majd ebben is benne lesz. Hányok a Smith-famíliától.
  • tomboy013
    #11
    Miről vitatkoztok? Meghalt. Kész. Alternatív befejezésbe nem, de nem egy alternatív befejezést szoktak folytatni mert ahogy a dolog lényegére rávilágított Béke Benő, azt az emberek elég kis százaléka látta és furán néznének, hogy hogy a francba folytatódhat ez a film így mikor meghalt az első részben???? Kár tovább erről beszélni, majd lesz valahogy.
  • ADAMEX9
    #10
    Ugye láttad a filmet?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy gránáttal a kezében nekirohant egy zombinak, aztán robbanás.
    Ezt azért elég nehéz túlélni... nem csak "beleesett egy hatalmas folyamba és eltűnt, de 2 résszel később visszahozható alak"
  • Béka Benő
    #9
    Hé, észlények !
    A moziváltozatban Will Smith karaktere meghalt, a többség így látta a filmet.
    Elég nagy hülyeség lenne ha, a rendezői/alternatív változat miatt folytatnák...

  • zetortraktor
    #8
    Meghalt? És? Akkor ez lesz az első alkalom Hollywoodban, hogy kiderül, hogy mégsem halt meg, akiről azt mutatják, hogy meghalt. Egyszer mindent el kell kezdeni. Hogy lehet valaki ilyen hiszékeny? Télapó megvolt?
  • endrev
    #7
    Garou, azt az alternatív befejezést nem találom, de ez meg egy másik alternatív befejezés, mint amit anno láttam:
    http://www.youtube.com/watch?v=YOWeyGX5Bgk

    Itt nem hal meg, és a történet értéke sem változott, csak más miatt lett legenda. Na így már rendesen folytatható, bár nem lesz könnyű dolguk, ha hasonló kaliberű történetet szeretnének, nem csak lehúzást.
  • ADAMEX9
    #6
    Én csak a Shelby Mustang GT500 miatt néztem meg, jó az ízlése Willnek, én is egy ilyen autóval járnék ott. Amúgy a film is király volt.
  • Garou
    #5
    SPOILER!

    Sorry, másra emlékeztem, de akkor itt a magyarázat:

    link

    Ennek több köze van a könyvhöz, miben abban is volt a lényeknek saját nyelve amin kommunikáltak, stb.
  • endrev
    #4
    SPOILER!

    Na most újra megnéztem a végét. Nem fogom érteni, hogy hogyan térhetne vissza, kiskanál sem maradt utána, amivel összeszedhetnék.
  • Garou
    #3
    Talán még a youtube-on is fent van az amcsi változat, amiben csak az asztalra tette a gránátot, és ő is lelépett. Vagyis életben van, amit mi láttunk, az volt az "alternatív" befejezés. Szóval folytatás simán lehet. Persze a könyv befejezése lett volna még az igazi, de azt sajnos nem vállalták be (a "mutánsok/vámpírok" elkapják, felakasztják, és tényleg ő az utolsó ember, nincs más, de az új faj legendaként emlékszik majd rá).
  • endrev
    #2
    SPOILER!
    Igen, bár nem tudom hogy ővele hogyan akarják folytatni, tekintve a végén meghalt. És ahogy meghalt, azt elég nehéz túlélni..., egy Frankeinstein-sztori pedig eléggé klisés volna.

    Amúgy I Am Legend rulez, én is kíváncsi lennék a folytatásra, csak nehogy... Mindegy, tudjátok.
  • Narxis
    #1
    Már nagyon várom, Will Smith-el lenne az igazi, de tényleg nélküle is vissza lehet hozni azt a poszt-apokaliptikus hangulatot ami az első részben volt.

    I AM LEGEND!